A nőt úgy hívják, hogy Kailey Hsu, 21 éves, és a magyar mellett kínai vér csörgedezik az ereiben. Sikereit leginkább annak köszönheti, hogy különlegesen szép az arca. A floridai modellnek mostanság kezd igazán beindulni a karriere: a Next Model Management ügynökséghez szerződött le, és olyan rangos magazinok helyi kiadásaiban szerepel, mint a Harper's Bazaar vagy az Elle. 

"But where are my socks?" * @jayharrison_insta #friday #blackandwhite

Kailey Hsu (*) (@kaileyhsu) által közzétett fénykép,

Kailey Hsu-nak Kate Moss a példaképe, akit nagyon menőnek és vagánynak tart, ezért szeretne a nyomdokaiba lépni.

Az etnikailag kétértelmű kategóriába tartozom. Néha azt hiszik, hogy indiai vagyok, máskor meg hawaiinak vélnek. Egy csomó ember nem tudja, hogy mit gondoljon rólam, csak abban biztosak, hogy a külsőm egy kicsit más

– fejtette ki az Ocean Drive Magazine-nak.

A modellnek tavaly szeptemberben sikerült megcsípnie az első komolyabb megbízását: a Givenchy ruháiban vonult végig a kifutón a New York-i divathéten.

Nem vagyok egy divatguru, de azért tudom, hogy ez nagy durranás volt. Olyan lányokat láttam a backstage-ben, mint Gigi Hadid, és eléggé tátva maradt tőle a szám

– folytatta Kailey Hsu, akit azután került a Next Model Management ügynökséghez, hogy nagybátyja egy jól sikerült fotósorozaton örökítette meg nem mindennapi szépségét.

@blumindinc makes me feel pretty **@shopstylemafia

Kailey Hsu (*) (@kaileyhsu) által közzétett fénykép,

A modellkedés mellett Kailey Hsu a Miami Egyetemen hallgat kriminológiát és médiamenedzsmentet. Egyik rokona szerint mindig is eminens tanuló volt, annak viszont jó darabig nem volt a tudatában, hogy mennyire jó nő.

Floridában egy kicsit más a szépség jelentése. Amikor fiatalabb voltam, az emberek Jao Ming-nek (aki egy 229 centis kínai kosaras) hívtak, mert viszonylag korán nőttem nagyon magasra. Szerencsére azóta sokat utazgattam, ami ráébresztett, hogy a szépség sokféle formában és méretben mutatkozhat meg

– magyarázta a 180 centiméter magas modell.

 

Down to basics * @patrick_xiong

Kailey Hsu (*) (@kaileyhsu) által közzétett fénykép,

Nyilatkozatai alapján az egyébként boldog párkapcsolatban élő Kailey Hsu-nak igencsak a helyén van az esze, és két lábbal áll a földön:

Szenvedélyesnek kell lenned a karrieredben és a tanulmányaidban, de 18 évesen még túl fiatal vagy ahhoz, hogy eldöntsd, mit kezdj a hátralévő életeddel. Engem minden érdekel, és azt gondolom, az életem minden héten másik irányba fog haladni

#butterflyeffect

Kailey Hsu (*) (@kaileyhsu) által közzétett fénykép,

Céljait illetően azt mondta, szeretné, hogy büszkék legyenek rá a szülei, fiatalabb testvérei pedig felnézzenek rá, meg úgy általában a lehető legjobb verziója akar lenni önmagának. Persze nem bánná, ha a modellvilágban is le tudná tenni a névjegyét. Ennek érdekében viszont cseppet sem kívánja megjátszani magát. Bízik benne, hogy az is elegendő lesz, ha önmagát adja.