Egy hollywoodi filmszínész munkája a forgatással nem ér véget. Az éhezők viadala utolsó két részének a forgatását például már 2014 nyarán befejezték, de a főszereplőnek, Jennifer Lawrence-nek az elmúlt heteket megint munkával kellett töltenie – csak már nem Katnisst kellett alakítania, hanem Jennifer Lawrence-et, a gyönyörű és szexi színésznőt, aki körbejárja a világot új filmjének ünneplése céljából.

De egyszer minden promókörút véget ér, tényleg nincs más hátra, mint hogy mindenki, akit érdekel, elmenjen a moziba és megnézze Az éhezők viadala: A kiválasztott második, befejező részét. Meg az, hogy visszatekintsünk, hogy Jennifer Lawrence hogyan hozta a szupersztár karakterét az elmúlt hetekben. Na hogyan?

BRÉKING:

Fantasztikusan jól.

KICSIT RÉSZLETESEBBEN:

Hol feketében, hol fehérben.

Fekete

Ebben a fotóösszeállításban először azokat az eseményeket idézzük fel, ahol Jennifer Lawrence feketében volt. A legemlékezetesebb a legelső premier volt, a londoni, még a hónap elején, ekkor volt, hogy a színésznő egy oldalt nagyon merészen kivágott ruhát vett fel. És ekkor volt az is, hogy fekete alapon kismintás estélyi mellett döntött, ami szintén kivétel, mert ezt követően csakis egyszínű feketében volt Madridban és New Yorkban is. Az előbbi helyszínen sajna elesett szegény, az utóbbin viszont két szettben is megjelent, egyszer magán a filmpremieren, egyszer pedig a Tonight Show című beszélgetős műsorban.

Fehér

A fehér azért veszélyes szín, mert az ember könnyen kórházi alkalmazottnak/ápoltnak vagy menyasszonynak néz ki benne, de azért jó szín mégis, mert roppant kiemeli a viselőjét a környezetéből. Amikor Jennifer Lawrence fehérben van, szinte leugrik a fotókról, így aztán Párizsban rögtön két fehér szettet is bemutatott, az egyik egy romantikus, földig érő darab volt, amiben akár egy mesejátékban is szerepelhetett volna királylányként ezzel a hajkoronával. A másik meg egy szexisebb, combközépig érő kisruha, amit kibontott hajjal viselt ugyanaznak.

Ezen a héten hétfőn pedig fehér kabátban érkezett a Los Angeles-i premierre (kell ilyenkor Los Angelesben kabát? nahát!), de persze rögtön levette, és alatta egy szintén patyolatfehér estélyi volt, ízléses dekoltázzsal. Ha végignézte a fotókat, szavazzon alább!

Melyikben néz ki jobban?

Erősíti a szabályt

A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy azért néha még Jennifer Lawrence is színviselésre ragadtatja magát. Ez történt Berlinben, ahol a színésznő sötétlilában volt, egészen fura érzés a sok fekete-fehér kép után ezt a sorozatot megnézni.