Nem érti, miért kell embertelenül viselkedni és ennyire örülni annak, hogy Aurelio ilyen helyzetbe került, mint amiben van – írta Facebookon a Való világ 7-ben szereplő VV Laci, aki hangsúlyozta, nem támogatja VV Aureliót a drogos ügyben, és nem is akarja védeni.

Ami itt megy facebookon az már durva... elkapták ez van... de hogy ennyi kárörvendő ember legyen az már gusztustalan főleg olyan emberek akiknek lenne mit söprögetniük a saját házuk táján... én nem kívánok senkinek rosszat,mind azok ellenére ,hogy nem vagyunk puszi barátok....de akkor se örülök annak,hogy így meg hurcibálják....Sajnos én is keveredtem már olyan ügybe ami rendőrséggel végződött és tudom min megy most át ő is...... pont elég az neki.... nem kell még bele rugni a földön is........

A Való világ 6-ban szereplő VV Aurelio kocsijából a múlt héten 56 gramm kábítószergyanús fehér por került elő, aztán az otthonában további egy gramm fehér port és három gramm növényi eredetű kábítószergyanús származékot találtak a rendőrök. Aurelio azzal védekezett a nyilvánosság előtt, hogy magánéleti gondjai vannak.