Valahogy úgy hozta a sors, hogy ezen a héten (főleg hétfőn, de nem kizárólag) kirajzott egyszerre egy csomó hollywoodi sármőr, aki hosszú ideig számított az ügyeletes szépfiúnak, de azóta már érett férfiak lettek. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy kiöregedtek vagy megcsúnyultak volna, azt jelenti mindössze, hogy most másmilyenek. A főbb különbségeket egy-egy régi fotó segítségével próbáljuk kidomborítani, amiket mindig olyan képek követnek, amik ezen a héten készültek az adott hírességről. Nézzük őket korsorrendben!

Johnny Depp

Johnny Depp 1963-ban született, úgyhogy egy ideje már túl van már az ötvenen. Ő tizenévesen a nyolcvanas években is idolnak számított, és ezt a státuszát évtizedekig megtartotta – annak ellenére, hogy időnként aktívan küzdött az ellen, hogy bekerüljön a hollywoodi mainstream ügyeletes szépfiúnak kategóriájába.

Hogy bekerült-e vagy nem, az most már végülis mindegy, mert az biztos, hogy az utóbbi időben már nincs benne. Depp egyre jobban hasonlít leghíresebb szerepére, Jack Sparrow kapitányra többek között a fogain is szörnyülködtünk nemrég. A haja most is kb. olyan, mint régen, csak most már nyilván festi, hogy ne legyen ősz, viszont a korábbinál több rajta az ékszer meg a smink. Ha a képre kattint, többet lát belőle!

Brad Pitt

Az 51 éves Brad Pittről a héten meg is jegyeztük, hogy nahát, mintha már nem lenne a régi, ráadásul ezek szerint újabban szemüvegben nyomja – de találtunk róla régi szemüveges képet is. Brad Pitt marha sokat variálta a haját az évtizedek során, de most neki is majdnem pont ugyanolyan a sérója, mint amilyen a '80-as évek végén volt. A képösszeállításban egy elegáns és egy lazább fotót is láthat róla.

Ha Johnny Deppre azt mondhatjuk, hogy az '50-en túl úgy néz ki, mint egy kiégett és kisminkelt kalóz, akkor Brad Pittben ezzel szemben inkább az az érdekes, hogy ő így idősebb korára eléggé átlagemberré vált. Mostani fotóit elnézve elég nehéz felidézni, hogy a neve miért vált a férfiszépség szinonimájává. Hozzátesszük, hogy persze egyáltalán nem feltétlen elvárás egy 51 éves férfitól, hogy szép legyen. Ha ön szerint Brad Pitt így jó, ahogy van, őrá szavazzon majd alább!

Leonardo DiCaprio

Most ugrunk egy generációt, a két ötvenes után két negyvenes férfi következik, először Leonardo DiCaprio, aki következő filmjének, a The Revenantnak a sajtótájékoztatóján jelent meg a héten nyilvánosan, ahol valamiért csak deréktól felfelé fotózták. Nem baj, ennyiből is látszik, hogy korábbi énjéhez képest mennyit változott ő.

Neki a Titanic után jó ideig esélye se volt, hogy a hollywoodi szépfiú skatulyából egyhamar kibújhasson, és csak mostanra kezdik el komolyan venni őt, hogy végre kezd kopni róla a kisfiússág. Az ő öltözködésében sincs semmi különös, kerüli a túlzásokat – csak egy piros izét fedeztünk fel az egyik képen a bal csuklóján. Egy biztos: a negyvenvalahány éves Leonardo DiCaprióban nem az öltözködése a legérdekesebb.

David Beckham

Ön tudta, hogy Leonardo DiCaprio egy évvel idősebb David Beckhamnél? Pedig a kereken negyven éves focista valahogy idősebb férfi benyomását kelti, főleg, hogy van négy gyereke, akik közül kettő már egész kezd felnőni. Szegény David Beckham ifjú focistaként néha elég borzasztóan nézett ki, aztán amikor összeházasodtak Posh Spice-szal, mindketten próbáltak feltűnően divatosak lenni egy ideig, Beckham főleg a haját variálta elképesztően sokat.

De ez mostanra a nagy divatozás jobbára fekete-fehér eleganciává szelídült. Lehet, hogy önnek pont ez a Beckham-kiadás jön be a legjobban? A People magazin szerkesztőinek igen, most választották meg őt a világ legszexisebb férfijává.

Orlando Bloom

És végül jöjjön két férfi, aki harmincvalahány éves. Orlando Bloom sose számított divatikonnak, de pl. amikor az első Gyűrűk ura-film kapcsán először igazán ráirányult a figyelem, akkor egy mai szemmel elég borzasztó szettben ment el a premierre.

38 éves korára viszont lett belőle egy kiköpött angol úriember, aki például a brit divatdíjak kiosztógálájára úgy ment el, mintha skatulyából húzták volna ki. Nincs rajta mit ragozni, nem spilázza túl, nem visz bele semmi egyedit, viszont minden tökéletes rajta.

Ryan Gosling

Ki nézett ki a legjobban ezen a héten?

És végül Ryan Gosling a hatodik, ő csak most ebben a hónapban töltötte be a 35-öt. Ő 2004-ben a Szerelmünk lapjai című filmmel vált szexszimbólummá, de erre a szerepre azóta se nagyon játszik rá különösebben. Azért ő is eltöltött már nagyjából 15 évet a rivaldafényben, de ő változott a legkevesebbet, szinte semennyit.

Most éppen kicsit hosszabb a haja, mint karrierje legelején, van egy kis borostája is, de az állandó, hogy sosem követte különösebben a divatot, és nem adott nagyon az eleganciára sem. Laza, nyugis, sármos – nagyon sok mindenkinek valószínűleg ezért jön be annyira. Önnek ki a kedvence a hat közül? Próbálja erre a kérdésre most csak az ezen a héten készült fotók alapján megadni a választ!