Mivel Adele mostanában az új lemezét népszerűsíti mindenfele, ezért rengeteg fotó készül róla, ráadásul rengeteg nem beállított kép is készül róla. Így lehet az, hogy néhány nappal ezelőtt elárasztották az internetet azok a képek, amiken Adele az őt körülvevő testőrök társaságában látható. Egy testőr pedig nagyon felkeltette úgy általában az internet, de leginkább a Twitter figyelmét. Ő Peter Van Der Veen, egy egykori testépítő.

Van Der Veenről nem sokat tudni. Az biztos, hogy a neve nem teljesen ismeretlen, 2010 és 2015 között Lady Gaga testőre volt. Vele olyan közeli viszonyba került az évek alatt, hogy nem elég, hogy a testvérének tartja az énekesnőt, de még az egyik számában, a Government Hookerben vokálozik is.

Gagáék a számhoz valami jó erős, robotszerű férfihangot kerestek, ami a háttérben néha megszólal. Kézenfekvő volt, hogy az erős holland akcentussal beszélő testőrt kérjék fel a feladatra.

Nem tudni, hogy Van Der Veen mivel foglalkozott a testőrködés előtt. Az biztos, hogy a testépítést elég magas szinten űzte. A 2005-ös Mr Europe versenyen második helyezést ért el a magasak kategóriájában. Van Der Veen jó magas lehet, mert még a versenyzőtársainál is nagyjából egy fejjel magasabb volt a 2005-ös versenyről készült képeken.

Az Adele-lel közös képek alapján olyan 190 centi magas lehet, amennyiben igaz az énekesnőről az az információ, hogy 175 centi magas.

Miután megjelent Adele promókörútján, gyakorlatilag felrobbantotta a Twittert, sőt azóta már rajongói csoportja is van Facebookon, ahol a rajongók nagy elszántsággal gyűjtik a régi, főleg félmeztelen képeit.

A Twitteren mindenféle szerelmes üzenetek istenítik a testőrt, meg persze néhány frappáns beszólás is. Például olyanok, hogy forgassák újra velük a Több mint testőr című filmet, vagy hogy a testőr annyira szexi, hogy ő Adele slágerének megfelelően tényleg fel tudná gyújtani az esőt.