A szexi modell és színésznő Alessandra Ambrosio teljesen meztelenül pózol a Maxim magazin címlapján. Ez még önmagában nem nagy cucc, azonban, a 38 éves befektető, Sardar Biglari, aki egyben 2014 óta az újság tulajdonosa (12 millió dollárért vásárolta meg), erősen kihúzta a gyufát a 34 éves modellnél azzal, hogy előzetes megbeszélésük ellenére megjelentette a fényképet, ami kettejükről készült az Hotel de Paris erkélyén, Monte-Carlóban.  

Egy bennfentes nyilatkozata szerint Ambrosio már azt is elég nehezen tűrte, sőt, konkrétan a frász törte ki attól, hogy Biglari folyamatosan körülötte lófrál a két napos Monte-Carló-i fotózás alatt. A férfi ezt még tetézte is, arra kérte a színésznőt, hogy menjenek fel az Hotel de Paris erkélyére, hadd készüljön róluk egy közös kép is. Ambrosio nagy nehezen belement a dologba, de egyértelműen kikötötte, hogy a lapban ez semmiképp sem jelenhet meg. Biglari rábólintott, majd elkészült a közös kép, amelyen az iráni milliomos gyanúsan felkészültnek látszik: csak úgy spontán, fehér ingben, szivarral a szájában virít a modell mellett, pont, mintha mindig is erre készült volna.

New York Postnak nyilatkozó bennfentes megkérdezte a divatigazgató Wayne Grosst, hogy

Ugye nem fog megjelenni?

Biztosították róla, hogy nem. Normális esetben a főszerkesztőnek, Kate Lanphearnek amúgy is át kellett volna adnia az elkészült fotókat jóváhagyásra a modell ügynökének, szóval ez első körben kifejezetten hihetőnek hangzott.

Ehhez képest azonban egész pontosan két oldalra pakolták ki a fényképet az újságban  „A View to Kill” címmel, amely elég erős utalás az ugyanezen a címen futó, nálunk Halálvágtára fordított James Bond filmre.

Biglarit ugyan nem lehet egyértelműen felismerni a képen, de az informátor afféle mini-Warren Buffetként jellemezte, aki rengeteg időt tölt Monte-Carlóban, a fotózásra pedig hetekig készülődött.

Alessandra élvezte a fotózást, és tetszett neki az elkészült borítókép. Még az Instagramra és Twitterre is kitette.

- nyilatkozta a Media Inknek a modell és a Full Picture Management szóvivője, arra a kérdésre pedig, hogy kifogásolják-e a fényképet, amelyen Ambrosio és Biglari szerepelnek, csak ennyit mondott:

„No komment.”