Az Eszem-iszom, dínom-dánom című közös műsorukban a dínom-dánom rész kissé fagyos lett, mióta Bunyós Pityu megmutatta, hogy névválasztása nem a véletlen műve. Az egész egy poénnak indult, de végül orvost kellett hívni a betyárhoz. A Borsban elmondta Bunyós Pityu, hogy tulajdonképpen ők mindig így évődnek egymással, most éppen egy üzleti megbeszélést dobtak fel azzal, hogy kicsit egymásnak esnek. 

LaciBetyár viszont ezúttal kicsit túljátszotta a szerepét, én meg véletlenül elmértem az egyik felütésemet, a kelleténél nagyobbat sújtottam a bordáira. Ráadásul nem bírta olyan jól az ütést, mint gondoltam

– mesélte az esetet Bunyós Pityu, aki azonnal látta, hogy mennyire fájt az ütés üzletfelének és műsorvezetőtársának, de pontosabb diagnózist nem tud, mert azóta nem állnak szóba egymással. A bokszolós énekes szerint ez a kis incidens azonban fel sem fog tűnni a nézőknek, aminek főleg az lehet az oka, hogy az év végééig már előre felvették az adásokat, még az ominózus eset előtt, de hogy mi lesz jövőre, azt egyelőre még nem tudni.