A többszörösen nemi erőszakkal és zaklatással vádolt pornós, James Deen végre megszólalt, és elképesztő hosszúságú interjút adott egy pornószínésznőnek, Aurora Snow-nak. A Daily Beasten megjelent interjúban Deen nyilván mindent tagad, és szinte minden ellene felhozott vádra azt mondja, hogy az nem úgy volt, vagy hogy teljesen elferdítették.

Eddig összesen kilenc nő állítja azt, hogy James Deen megerőszakolta, vagy szexuálisan zaklatta őt. Először Deen exe, a szintén pornós Stoya állt elő azzal november 28-án, hogy Deen megerőszakolta őt:

James Deen lefogott és megdugott, annak ellenére, hogy azt mondtam, ne, hogy hagyja abba, illetve hogy használtam a biztonsági szavam is.

Stoya kijelentése után egy másik pornószínésznő, Tori Lux is zaklatással vádolta Deent, majd ezek után hasonló vádakkal állt elő Ashley Fires, Amber Rayne, Kora Peters, Nicki Blue, illetve Deen egy másik exe, Joanna Angel, plusz egy anonimitást kérő nő is. Sőt, a sorba később beállt a pornós tinimamiként ismert Farrah Abraham is.

Deen tagadja, hogy igaz lenne az, amit exe, Stoya állít, majd az interjúban inkább belemegy egy kis szardobálásba, hogy milyen szörnyű volt a kapcsolatuk vége. Tori Lux vádjait szintén tagadta:

Biztosra mondhatom, hogy ezek nem történtek meg. Aazok, amikkel vádolnak, vagy az exeimmel történtek, vagy forgatásokon történtek. Próbálok mindig felelősséget vállalni a tetteimért, és bocsánatot kérek, ha szükséges.

Előtúrták még Deen egy három évvel ezelőtti Twitter-posztját is, amiben nemi erőszakkal poénkodik. Pontosabban azt írja:

Ha közben azt üvöltöd, meglepetés, akkor az nem nemi erőszak.

Erre Deen csak annyit mondott, hogy neki ilyen fekete a humora, és a baráti örében simán viccelődnek nemi erőszakkal, halott csecsemőkkel, illetve holokauszttal kapcsolatos dolgokkal is.

Azon túl, hogy gyakorlatilag mindent tagad, és mindenre azt mondta az interjúban, hogy aznemúgyvolt, beszélt még arról is, hogy milyen volt, mikor a Kink.com-nál dolgozott:

Több mint 200 filmet csináltam a Kink.com-nak. Ez egy körülbelül 5 évig tartó időszak volt még a húszas éveim elején, amikor gyakorlatilag az ő épületükben éltem. Ők az egyetlen olyan cég, akiknek dolgoztam, akik az összes modelljüket egy épületben szállásolják el, egy emeleten, korlátlan alkoholhoz, illetve szexjátékokhoz való hozzáféréssel, na meg közös, koedukált fürdőszobákkal. Az így létrejön egy non-stop szexuális környezet, ami kedvez a minőségi tartalmak előállításának.