A Showder Klub első női humoristája korábban simán elütötte egy viccel, ha szexuális tartalmú megjegyzést kapott, ám mostanra túl sok lett a kiéhezett rajongóból, és egyiküket le sem bírja állítani. Kormos Anett ezzel kapcsolatban Facebookon bukott ki: 

Sokféle üzenetet kapok tőletek, sokszor ilyet is, mint az alábbi. Mondanám, hogy nincs ezzel baj...bár szerintem van. De mondjuk, hogy elég nagyvonalú vagyok, és többnyire írok egy udvarias lepattintó ímélt. Ám amikor valaki nem adja fel, és hetekig nyomja ezt -függetlenül attól, hogy jeleztem, csituljon- akkor picit nekem is elgurulhat a gyógyszerem, ugye?

"szeretnék beléd hatolni , közben hallani ahogy a gyönyörtől felsóhajtasz , érezni a nedves szűk puncid szorítását , teste lüktetését"

Biztosan érzem, hogy nem szép kitenni ide...mégiscsak valakinek a...vágyai?...érzései? Mindegy. Én vagyok ettől zavarban. De mondjátok, mit tudok tenni még, hogy ne kelljen naponta többször olvasnom ezeket a baromságokat ugyanattól, akinek már jeleztem, hogy nem szeretném olvasni ezeket a baromságokat?

– írta Facebookon a humorista, aki régebben így reagált arra, hogy egyesek sunáznák:  

Két gyerekem lett sunázásból, tehát ezt én már nem bóknak veszem, hanem fenyegetésnek. Mást tessék kitalálni!"