Az elmúlt időszak alatt 55 kilót fogyott és izmosra gyúrta magát, úgyhogy Gáspár Győző gondolt egyet és eldöntötte, hogy indul a 2016-os Fitbalance-on. Terve viszont nem mindenkinek tetszik, sőt, Gáspár Győző Facebookon arról panaszkodik, hogy egyik sporttársa életveszélyesen megfenyegette.

Van itt minden: hímringyózás, kerti törpézés, stb. A Romantic frontembere kemény vádakkal illet meg egy meg nem nevezett, állítólagos magyar bajnokot:

Én Gáspár Győző nyilvánosan üzenem a „magyar kis bajnoknak” aki engem a mai napon életveszélyesen megfenyegetett,azért hogy indulok a 2016.05.01.-én a Fitbalance rendezvényen, és én a fenyegetés ellenére is megmutatom hogy megtudom csinálni tisztességesen,semmiféle koksz és doppingszerek nélkül. Nekem nem kell más országokba járni „escortozni” más férfiakkal lefeküdni vagy orálisan kielégíteni, csak azért,hogy legyen pénzem mindenféle tiltott tömegnövelőkre,csak azért hogy tudjak indulni egy versenyen. 18 éves pályafutásom során engem még nem aláztak meg úgy mint ez a kis bajnoknak nevezett valaki. És üzenem neked te kis kerti törpe,hogy Gáspár Győző mindig volt,van és lesz is,és azt kívánom neked,hogy amikor én a színpadra lépek ezen a rendezvényen,akkor téged vigyen el a mentő,és akkor is megcsinálom! Lehet nyugottan irigykedni,de a kitartásom ezek után csak erősödik,nem úgy mint neked barátom,és gondolkozz el az életeden akkor,amikor éppen kielégítesz egy másik férfit pénzért,és ilyenkor döntsd el hogy versenyző vagy –e ,vagy csak egy rossz buzi,egy prosti,akinek az élete öregségére nem fog érni még ennyit sem.

Lesz bunyó?