Hogy ez micsoda?

Ez a Velvet viszonylag rendszeresen jelentkező hetilapszemléje, amelyben megnézzük, mit írt a Story, a Best, a Hot! és olykor a Kiskegyed magazin. Az előző részeket itt olvashatja el.

Ezen a héten egyébként a Hot! teljesített a legjobban, ők már most kijöttek a karácsonyi számmal.

Kiskegyed

Istenes Bence lehet, hogy még a szülés előtt elveszi várandós barátnőjét, aki Csobot Adél.

Ahol a rendőrök a márványtömböt keresték Lagzi Lajcsi birtokán, ott csak a család néhai kutyáinak földi maradványai találhatók.

Best

Címlapon Nagy Bandó András, aki titokban megnősült. A humorista 68 éves, és Gvendolin lánya édesanyját, Ritát vette nőül, csak nem derül ki, hogy mikor. 

Németh Lajos szerint „egy asszony köténye mindent betakar”. Egyébként 41 éve házas Ági nevű feleségével. Vámosmikolán született, egyszer kiküldték libákat legeltetni, de jött a vihar, és szétszaladtak. „Akkor megtanultam, hogy nagy úr a természet és az időjárás.”

Röviden:

  • A furcsa ikerpár a Hungary’s Got Talentből (Fekete Adrienn és Melinda) 31 évesek, és még nem csókolóztak, és nem szeretnének szűzen meghalni.
  • Farkasházi Réka mániákusan takarít.

Story

Címlapon Csepregi Éva, aki tizenöt év után szakított szerelmével. Legalábbis valószínűleg, mert sem ő, Ismeretlen Vezetéknevű Attila nem nyilatkoznak erről a lapnak.

Röviden:

  • Kembe Sorelnek és Kondákor Zsófiának az egyik kocsiját ismeretlenek totálkárosra törték egy parkolóban, az újat pedig ellopták.
  • Fördős Zé továbbra is hagyná, hogy felszedjék, de még nem akarják felszedni, vagy csak olyanok, akiknek csak arra kéne.
  • Endrei Judit jól érzi magát egyedülállóként, Bánsági Ildikó nem.
  • L.L. Junior babonából nem veszi el két fia anyját, Csillát.

Hot!

Most szólunk, ezen a héten ezt a lapot vegye meg, mert a Hot ezen a héten letudja a karácsonyi extra számot, és száz oldalból áll. Igaz, a beltartalom kevesebb helyen is elfért volna, de tele van híres emberekről készült szép képekkel. A duplacímlapon például híres magyar nők, akikről sajnos nem tudjuk, hány részletben fotózták őket, de a karácsonyi készülődést feldobja egy ilyen tippelős játék!

Egyébként mindegyik művésznővel közölnek interjút, úgyhogy ez a címlap - bréking - nem átverés. A képekről nem merünk semmit mondani, de amit Várkonyi Andrea arcán látunk, az több, mint meglepetés. A legjobban az Ördög Nóráról készített fotó sikerült, egészen úgy fest, mint Katie Holmes 250 százalékkal feljavított kiadása, az esküvői partiján.

A lapból:

Bereczki Zoltán és az édesanyja, Nóra minden héten összejárnak - kezd mélyütéssel a lap. Csak kettőt kell lapozni ahhoz, hogy kiderüljün, ezzel Hernádi Judit és lánya (Tarjáni Zsófi énekesnő) is így vannak. Hernádi karácsonykor csirkét süt tepsiben, és gyümölcssalátát alkot, fát viszont nem állítanak.

A következő összeállítás szereplői „a Barátok közt sztárjai”: Nagy Alexa, Nyári Diána és Seprenyi László . Elég a bevezetőből idézni, amely szerint „érzelmes emberek lévén, sokszor gondolnak a szeretteikre, akikre sajnos nem mindig jut elég idejük”. A továbbiakban szívszorító történeteket mesélnek családról és szeretetről.

Medveczky Ilona kedves halottainak állít karácsonyfákat, ezért van nála annyi. Azt is elmondja az interjúban - ami nagyon érdekes - , hogy tizennégy éves korában csókolózott először, és azóta sem csókolózott mással. Most van egy udvarlója, szerelmes.

A hét sztorija egyértelműen Kulcsár Edináé, akinek egyik legemlékezetesebb karácsonyát 11-12 évesen élte meg az édesanyjával és a dédanyjával. Éppen vacsoráztak, amikor a dédanyja felpattant, és közölte, hogy spárgázni fog.

A dédi az egyik kezével az asztalra, a másikkal az ágyra támaszkodott, és konkrétan lement spárgába! Ez egy akkor a hetvenes éveiben járó asszonytól nem volt kis teljesítmény! Anyuval nem hittünk a szemünknek! Ezután óriási nevetésben törtünk ki, főleg, amikor fel kellett állnia.

Gróf Széchenyi Krisztián táncművész, tehetségére már négy éves korában felfigyeltek. Ennek ellenére nélkülözik, albérletben lakik, és ha befizette a rezsit, csak ötvenezer forintja marad havonta.

Röviden:

  • Szabó Zsófi minden karácsonyra ír minden családtagjának egy levelet arról, hogy mennyire szereti.
  • Till Attila és felesége december 25-én pizsamában lesznek és nem mennek sehová.
  • Szinetár Dóra a konyhaszekrén tetején rejti el a megsütött mézeskalácsokat, ez a tudás még hasznosnak bizonyulhat.
  • Tihanyi Tóth Csabáéknál marha nagy lehet a belmagasság, mert 3-4 méteres fenyőt állítanak.
  • Szikora Róbert advent idején szeret elcsendesülni.