A nyolcvanas évek jobb napokat is látott csillaga a klasszikus recepttel próbál egy kis bulvárfigyelmet kicsikarni magának: földönkívülieket látott, nem is akármilyen körülmények között, írja a Mirror.

Ugyanis történetében fontosnak tartotta kihangsúlyozni, hogy a két azonosítatlan repülő tárgy Michael Jackson halálának másnapján jelent meg a kertjében.

„A kertemben voltam egy barátommal, egy nappal azután, hogy Michael Jackson meghalt, és két ragyogó fényt pillantottunk meg az égen" – mesélte az OK! magazinnak. „Kb. hússzor nagyobbak voltak mint egy repülőgép, és nagyjából tíz percig lebegtek, cikáztak nagyon gyorsan."

Azt is hozzátette, hogy az idegenek eljövetele még a helyi lapban is megjelent, ami nagyon megnyugtató, hiszen így már biztos, hogy Wilde élménye nem valamiféle hallucinogén flash a nyolcvanas évekből.

Sajnos a sztereotipikus látvány mellett bővebb összefüggést nem tár fel az esemény időpontjával kapcsolatban, így marad a kínzó kérdés, hogy vajon mi köze az elhunyt Jacksonnak a földönkívüliek megjelenéséhez.

Mindenesetre Kim Wilde élete saját bevallása szerint örökre megváltozott az élménytől. Eddig ugyanis nem volt vallásos, de most úgy érzi, mintha Istent látta volna meg.