Kapócs először egy kamu szexhirdetés miatt akadt ki, amin szépen ráphotoshopolták az arcát egy idegen félmeztelen testre. A bejegyzéshez tartozó kép itt

"Na gyerekek ebből buli lesz!!!! Most küldték ezt a linket. Valaki úgy gondolta a fotóimmal jól lehet keresni!

Nem volt hülye...soha nem keszült félmeztelen fotó rólam, valaki elképzelt nekem és odaügyeskedett számítógéppel két ronda mellet is..

Úgy néz ki megyek a bíroságra, bár meglettem volna nélküle, de ebbe most beletenyerelt! Lakberendező iskola végzése mellett, még dolgozni is, na erre már végképp nem lenne időm.. :-)))))))))))))))))))))))))))))"

– írta a Facebookon.

Második körben a Kiskegyedre haragudott meg, amiért véletlenül lehagytak egy ékezetet a Kapócs ó-járól. Óriási hiba volt. A színésznőnél ez abszolút betette a kaput. Hálát adhat az égnek, hogy a nevében viszonylag kevés a hibaforrás, különben mehetne fel a vérnyomása minden alkalommal. A második problémája a fenti hirdetésről szóló cikkel volt, mi a címadásnál sejtjük a bajt. Bár később kiderül, hogy a félmeztelen képekhek nem sok köze van Kapócsnak, egyszerű photoshop-trükk történt. 

"Kedves" Kiskegyed! 2001-es ismertségem óta eltelt lassan 15 év! Próbáld meg helyesen leírni a nevemet, volt időd megtanulni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És amennyiben átveszel egy cikket facebook oldalamról azt szó szerint, és a jelekkel együtt tedd, ne így mint most, mert amit viccnek szánok az legyen mindenhol vicc!

Még valaki a cikked szerint elhiszi, hogy lakberendezés mellett szeretnék prostituáltként dolgozni, ha időmbe beleférne! Szánalmas manipuláció, veled is talákozom a bíróságon! ELÉG!