Akarja tudni, hogy 2015-ben mi érdekelte önt, meg a többi magyarországi netezőt a leginkább? Hát többek közt az, hogy hogyan néznek ki a celebnők smink nélkül.

Érdemes tudni, hogy a népszerű kereséseket kétféle módon mérik a Google-nél. A legtöbbször keresett kifejezések mellett a Google egy összetett statisztikai módszerrel az év új kedvenceit, érdekességeit és feltörekvő sztárjait azonosítja. Ehhez az év felkapott kereséseit szűrik ki, melyeknél az előző évhez képest a legnagyobb mértékben ugrott meg a keresések száma, úgy, hogy ez a fokozott érdeklődés huzamosabb ideig fent is maradt. A keresési toplisták elkészítéséhez anonim, statisztikailag összesített keresési információkat használnak.

Szóval Magyarországon a legfelkapottabb keresések smink nélküli celebnő-témában a Google szerint következők voltak:

1. Aleska Diamond

A légtornász Sáfrány Emese nyilván azért lett első ezen a keresési listán, mert őt aztán tényleg soha nem láthatjuk smink nélkül. Ugyanis sminktetoválása van.

2. Cinthya Dictator

A fotós celebnő már érdekesebb, mert extravagáns stílusa ellenére elég sokszor előfordult már, hogy smink nélkül mutatta meg magát.

3. Ördög Nóra

A műsorvezető viszont nem nagyon szokta smink nélkül mutogatni magát, ezért lehet, hogy a netezőket ennyire érdekelte Ördög Nóra alapozó nélküli arca. Amit ide kattintva meg is nézhetnek, mert egy évvel ezelőtt megmutatta.

4. Kim Kardashian

Csodálkoztunk volna, ha nincs itt legalább egy Kardashian. És hogy önnek ne kelljen sokat keresgélnie a továbbiakban, itt egy smink nélküli fotó is róla.

5. Lisa Ann

Nem ismerős a név? Akkor ön nem néz sok pornót. Mivel Lisa Ann egy pornószínésznő. A helyezése pedig nem véletlen, tavaly ugyanis ő volt a legkeresettebb pornós.

6. Katy Perry

Pár éve már mindenki megnézhette az énekesnőt smink nélkül, de ha újra megnézné, hajrá!

7. Kelemen Anna

Aleska Diamondhoz hasonlóan valószínűleg nála is befigyel egy kis sminktetoválás, úgyhogy nem lesz egyszerű feladat smink nélkül látni Kelemen Annát.

8. Cindy Crawford

Ha megnézi az alábbi képet, nem lesz több kérdése, hogy miért érdekli az embereket a modell smink nélkül.

Forever in blue jeans...Getting ready to leave town *

Cindy Crawford (@cindycrawford) által közzétett fénykép,

9. Martina Stoessel

Ha van gyereke, méghozzá kislánya, akkor tutira tudja, hogy ő egy argentin színésznő, akit Violetta néven ismer a fél világ, az azonos című Disney-sorozat miatt.

10. Maite Perroni

Maite Perroni pedig egy 32 éves mexikói szappanopera-színésznő, akit ezek szerint egészen sokan ismernek itthon.

Aleska Diamond egyébként tavaly nem csak a smink nélküli celebnőket, hanem mindenki mást is levert, rá voltak ugyanis a legtöbben kiváncsiak a magyar netezők közül.