Idén Sanya városában december 19-én tartják Miss World döntőjét. Kiss Daniella nyerte a Magyarország szépét, úgyhogy ő utazott. Maga a verseny azóta érdekes, hogy Kulcsár Edina 2014-ben második helyezést ért el. Szóval reménykedhet, hogy idén nyerünk. 

Bár a döntő mindjárt itt van, Sarka Kata Facebook oldalát egyáltalán nem árasztották el a támogató posztok. Sőt! Egy kommentelő meg is jegyezte, hogy nem szép dolog ennyire tojni a versenyzőjére, bezzeg Kulcsár Edinának milyen sokat segített. 

A Daniellanak miert nem kampanyolsz te sem meg az Edina sem ??????? Edinanak kampanyoltal ezerrel de am a Daniella akinek mellesleg sajat orra van hozatennem arrol alig alig ha irsz valamit.

– írta egy szomorú Kiss Daniella-rajongó. Azért Sarka még régebben kiírta, hogy hajrá, mindjárt döntő, de tényleg nem viszi túlzásba a promózást. Ugyanis: 

Daniellának most Kínában kell teljesítenie, itthonról kampányolni most felesleges! Nagyon várjuk haza, és biztos vagyok benne, hogy nagyon szép eredményt fog elérni!

– válaszolta Sarka az előző kommentre. 

Mivel a júniusi hazai döntő nagyon régen volt, meg egyébként is egymást érik a szépségversenyek, segítünk egy kicsit eligazodni, ki tartozik az egyes versenyekhez. 

  • a Magyarország Szépe, azaz a Miss World Hungary Sarka Kata projektje
  • az idei Miss World Hungaryt júniusban választották, Kiss Daniella nyert
  • Kiss Daniella a verseny után elmondta a Velvetnek, hogy a nápolyibizniszben képzeli el a jövőjét, de elképzelhető, hogy ez a terve már megváltozott 
  • a Miss World Hungary második helyezettje automatikusan mehet a Miss Earth versenyére, idén Lepp Dorináé a cím
  • a Magyarország Szépe nem tévesztendő össze a Miss Universe versenyével, ezt Vajna Tímea igazgatja, idén Nagy Nikoletta nyerte a koronát, 20-án döntőzik Las Vegasban, Vajna elkíséri, és addig is lelkesen posztol, akárcsak Nagy Nikoletta

Most már mindent tud