Az, hogy színészeket néha összevert fejjel, vérző orral, vagy kötésekkel látunk, annyira nem meglepő, hiszen a forgatásokon gyakran vesznek fel olyan jeleneteket, amelyekben a főhős megsérül, és ezt a maszkmester szépen megoldja. Idén azonban valamiért (miért, miért, a rohadt szelfik, az instagram és a Facebook miatt) sokkal több véres, sebes, sérült celebről értesülhettünk, mint szerettük volna. (Mi hajlunk afelé, hogy a nyilvánosságra hozott, véres celebekről készült fotók száma ideális esetben 0.) 

Lehetséges viszont, hogy önt érdekli, ki mennyire volt véres 2015-ben, úgyhogy szépen, szabályosan, időrendben mutatjuk meg, kiről milyen sebesültfotó készült idén!

Melanie Griffith orra

Alighogy elkezdődött az év, máris fel kellett tennünk magunknak és önöknek a kérdést: vajon mi történt a színésznő orrával? Griffith az egész évet végigedzette, és a paparazzók szorgosan le is fotózták minden alkalommal, amikor megérkezett az edzőterembe, vagy éppen elhagyta azt, aminek – lássuk be – túl sok értelme nincs, de ezúttal szépen rá lehetett közelíteni az orrára, és rá lehetett csodálkozni, hogy atyaég!, lehetséges, hogy a hollywoodi celebek is el-elvakarnak néha egy rossz helyre nőtt pattanást?! Na, most ön is rácsodálkozhat, tessék!

Mickey Rourke orra

Ha egy celebet kell mondanunk, akinek a sebes fotói láttán a legkevésbé képedünk el, akkor tétovázás nélkül ejtjük ki Mickey Rourke nevét. A szétműtött celebritás orrával áprilisban történt valami, nem tudjuk, mi, de elég bánatosnak tűnt.

Milla Jovovich véres nyaka

Eltelt a nyár, és nem fújt be a szél egyetlen véres celebképet se az ablakon, egészen szeptemberig, amikor Milla Jovovich posztolt sebes szelfit. Ez esetben nem igazán kellett találgatnunk, egyértelmű volt, hogy a Resident Evil forgatásán rakták rá a műkarmolásokat.

Blood and scratches. Alice "wounds" Make up test. #aliceisback #hero #makeup #residentevilmovie #capetowndiary

Milla Jovovich (@millajovovich) által közzétett fénykép,

Pierce Brosnan homloka

Szeptemberben végre egy igazi sérülést is láthattunk, pontosabban egy már gyógyulófélben lévő sebet Pierce Brosnan homlokán. A paparazzofotó láttán ezúttal is csak találgatni tudtunk, azóta sem derült ki, hogy kocsmában verekedett, vagy egy alacsony faág sebesítette meg a brit színészt. Mindenesetre a képen meglehetősen elégedett fejet vág.

Jennifer Lopez orra

Az eszetlenül jó formában lévő énekes/színésznő egész ősszel forgatott, és ezt a paparazzók szépen dokumentálták is.

Az érdekesebb történéseket mi is megmutattuk, és ezek közé tartozott az a jelenet, melyben Jennifer Lopez orrából folyik a vér. Így.

Tolvai Reni homloka

Végre egy magyar celeb! A közösségi oldalakon nagyon intenzíven jelen lévő énekesnő azt a vonalat másolja hozza, mint azok a híresnők, akik bár jóval híresebbek nála, főként a szelfijeikről és hasztalan tevékenységeikről ismertek (Kardashianék, például, ugye.) Ami kár, mert Tolvai Reninek szuper hangja van, és mi jobb szeretünk emiatt gondolni rá. Viszont ez a homloklövéses szelfi, mi is belátjuk, elég király lett.

Miley Cyrus mellei

Tavaly sokat sopánkodtunk, hogy jajajaj, hát mi lesz ezzel a nagyon tehetséges énekesnővel, hát kifolyik alóla az élet, sokat szív és pucérkodik, hát mi lesz így vele, de tényleg! Valójában tök feleslegesen, hiszen bár idén emelte a tétet, és úgy látszik, a dilinyomivonaton nincsen fék, de karrierje töretlen, új albummal jött ki, és turnézik is (hát igen, igaz, hogy így, de nem kötelező megnéznie senkinek, ha nem akarja).

A végtelen ámokfutásba természetesen belefért egy véres szelfi is, amiben kád is van, íme!

Lady Gaga dekoltázsa

Ha azt gondolja, ez a kép durva, akkor bizonyára lemaradt arról, mit művelt az énekesnő az American Horror Storyban!

 

It's showtime. #ahshotel TONIGHT

The Countess (@ladygaga) által közzétett fénykép,

Ben Affleck egész arca

A színész a Live by Night munkacímen futó film forgatása közben sokszor volt hasonlóan rossz állapotban látható, nekünk mégis ez a kedvenc képünk. Mivel ez egy gengszterfilm, valószínűsítjük, hogy kamusérülései kamuveréseknek köszönhetők.

Ezzel a szép képpel búcsúzunk, bízunk benne, hogy jövőre sokkal kevesebb ilyen képet tudunk mutatni!