Átlagos anya vagyok, átlagos problémákkal 

– írta Facebookon Nádai Anikó, aki már régóta tervezte, hogy ír pár mondatot arról, hogyan telnek a hétköznapjai, amióta megszületett a kisfia

Nem vagyok tökéletes. Rengeteg dolog miatt van lelkiismeret furdalásom: Nem törődöm magammal, egészségtelen életmód: Sajnos nincs időm és bevallom lusta is vagyok. Nem járok edzeni, mint ahogy terveztem. Napközben próbálok rendet tartani, esetleg főzni, de másra már nincs energiám a gyerek mellett. Sokszor csak mamuszban ülök itthon és a kis köntösömben. Kiábrándító látványt nyújthatok. Mindemellett csak 3-4 óra magasságában jutok el odáig, hogy valami gyorskaját „reggelizzek”…

Az Éjjel-nappal Budapest exszereplője mindemellett az időhiányt, rossz időbeosztását is kiemelte, és hogy csak az kapcsolja ki igazán, ha leülhet pár percre játszani a telefonjával.

Ami elszomorít: Elkezdett hullani a hajam. Ez igen látványos az amúgy is kevés mennyiségből. Előre félek a következő hajmosástól vagy attól, hogy egyik reggel felébredek és ottmarad mind a párnán.

Hálistennek azért jó dolgok is vannak Nádai életében, például a fia nevetése, a gyerek apja, aki mindenben besegít neki, és az anyukája szeretete az unokája iránt. Az exvillalakó egyébként azért írta le mindezt, mert azt reméli, segít másoknak azzal, hogy érezzék, nincsenek egyedül a problémáikkal.