Bár Carrie Bradshaw annak idején megkapta, hogy 40 felett már csak egy vicc a házasság, a világ egyik legszebb nője valószínűleg 60 lesz, amikor életében először hivatalosan is hozzá köti az életét valakihez – a legfrissebb hírek szerint a milliárdos Ruport Murdoch-hoz.

Jerry Hall ugyanis jogilag még nem volt házas. A Rolling Stones frontemberével Balin, egy hindu szertartáson keltek egybe 1990-ben, ám ez inkább volt spirituális, mint legális kapocs. Kapcsolata Mick Jaggerrel egyébként 1977-ben kezdődött, 1999-ig tartott, és négy gyermekük született.

Most azonban, hogy a The Times oldalain is beharangozták eljegyzésüket, hamarosan Rupert Murdoch, a médiamogul felesége lehet. 

Murdoch sokkal intenzívebben próbálgatta a házasság intézményét, ugyanis eddig 3 exfeleséget is felmutathat. Első házassága Patricia Booker légikísérővel 1967-ig tartott, majd még abban az évben jött Anna Maria Torv újságírónő, akitől három gyermeke született. 1999-ben váltak el, és 17 nappal később már meg is köttetett a harmadik frigy, a kínai származású Wendy Denggel, aki akkor 30 éves volt, tehát 38 évvel fiatalabb Murdochnál. Tőle 2013-ban vált el. (Érdekesség, hogy Murdoch barátsága Tony Blair volt brit miniszterelnökkel azért ment tönkre, mert úgy sejtette, még házasságuk alatt viszonyt folytatott Denggel.)

De ki ez a rupert murdoch?

Az 1931. március 11-én született ausztrál származású üzletember a média világának egyik legbefolyásosabb és leggazdagabb embere.

1953-ban örökölt apjától egy lapkiadót, majd terjeszkedni kezdett, a hatvanas évek végére már nem csak egy tucat ausztrál lap volt a kezében, de elkezdett felvásárolni olyan brit lapokat is, mint a News of The World, vagy a The Sun. A hetvenes években Amerikába költözött, 1981-ben megvette a The Times-t.

Az általa alapított, és vezetett News Corporation a világ második legnagyobb média-cégcsoportja. Ehhez a céghez köthető egyébként a 2009-ben kirobbant, celebeket is érintő lehallgatási botrány is, amely ügyben nem csak a brit kormány, de az FBI is évekig nyomozott.

Murdoch 2012-ben viszavonult a cég igazgatói posztjáról.

Hall és Murdoch kapcsolata nyár végén kezdődött, legalábbis a Daily Mail információi szerint, miután a milliárdos egyik lánya és unokahúga Auszráliában bemutatta őket egymásnak. Nyilvánosan október óta vállalják fel, hogy együtt vannak, először a Rugby World Cup londoni döntőjén lehetett őket együtt látni.

Azt nem tudni, Murdoch hogyan kérte meg az egykori topmodell kezét, viszont a lap információi szerint az eljegyzés hétvégén, a Golden Globe gála előtt történt. Érdekes, hogy Hall a ceremónián nem viselte frissen kapott jegygyűrűjét.

„Szerették az előző, együtt töltött hónapokat, izgatottan várják, hogy összeházasodjanak, és nagyon lelkesek a jövővel kapcsolatban" - közölte a Daily Mail kérdésére a médiamogul sajtósa. 

Az esküvő napja még nem nyilvános.