Az Egyesült Államokban január 11-én véget ért az egyetemi amerikaifoci-bajnokság. A döntőt az Alabama Crimson Tide és a Clemson Tigers játszotta a University of Phoenix stadionjában, az arizonai Glendale-ben, és már a közvetítés első pillanatai rettentően izgalmasra sikerültek.

A mérkőzés előtt Ciara énekelte el a himnuszt (nyilván ebből már rájöttek, hogy ő egy énekesnő), tette mindezt egy rendkívül merész ruhát viselve.

A meccs nézői természetesen a Twitteren osztották meg ezzel kapcsolatos érzéseiket: a Cosmopolitan jó néhány üzenetet összegyűjtött, egy részük szerint Ciara igazán eltakarhatta volna a melleit, elvégre a sportot gyerekek is nézik, meg amúgy is felesleges volt kitenni őket. 

Mások szerint nettó illetlenség volt az egész, ami nyilván senkinek sem okozott kárt, de himnuszt azért nem csöccsel kell énekelni.

Természetesen elég sok lap, köztük mondjuk a Cosmopolitan szerzői meg pont azt mondták, hogy túl kéne már lépni azon, hogy beledumáljunk mások öltözködésébe, netán nyilvánosan becsméreljük őket érte.

Nem folytatjuk a sort, el tudják képzelni: mindenki egyszerre okos. Most már csak az önök véleményére vagyunk kíváncsiak.

Mit gondol?