33 millió font, azaz több mint 13 milliárd forint. Ennyit keresett Emma Watson azzal, hogy 10 éves korától Hermione Granger lett a világ számára.

Ám a most 25 éves színésznő arról beszélt egy interjúban, hogy tulajdonképpen egész tinikorában folyamatos nyomás alatt élt, mert ahogy ő fogalmazott, megrémítette az a hatalmas nemzetközi figyelem, ami körbevette, írja a Daily Mail.

Watson elmesélte, mennyire irigyelte a barátait, akik normális életet élhettek, és a vörös szőnyeges eseményeket csak úgy tudta elviselni, hogy magába zárkózva, szinte lezsibbasztotta magát.

„Túl fiatalon zuhant rám az a rettenetes kérdésáradat. Mi erről a véleményed? Ki vagy? Ki vagy? Ki vagy? – kérdezték az emberek. Én meg annyira alkalmatlannak éreztem magam, hiszen még nem voltak válaszaim" – emlékezett vissza. 

„Volt egy csomó barátom, akik sokkal inkább tisztában voltak önmagukkal. Tudták, hogy szeretnek bizonyos dolgokat, mint például a fű illata, vagy hogy mi a kedvenc színük. Én meg irigykedtem ezekre a lányokra, mivel én annyira bizonytalan voltam magammal kapcsolatban. Mindent megkérdőjeleztem."

Az egykori gyereksztár azt is kihangsúlyozta, hogy élete legjobb döntése volt jelentkezni a Brown Egyetemre, mivel az Egyesült Államokban töltött évek során végre elkezdte jól érezni magát a bőrében.

„Az életem felét azzal töltöttem, hogy valaki mást játszottam. Míg a kortársaim azzal voltak elfoglalva, hogy rájöjjenek, kik is ők valójában, én azon gondolkoztam, hogy ki Hermione, és hogyan tudnám a legjobban megformálni. (Az egyetem) egy menedék volt számomra, ahol végre teret kaptam hogy saját magamról tanuljak."

Azóta persze lediplomázott, és 25 éves korára megtörtént az, amire mindig vágyott.

Életemben először úgy érzem, hogy kibékültem azzal, aki vagyok.
 

Mi persze eddig is feltétel nélkül imádtuk, de jó tudni, hogy végre ő is így van ezzel.