És nemcsak azért, mert a People's Choice Awardson díjat kapott a Ballers c. sorozatban nyújtott alakításáért. A Szikla profi pankrátorból lett színész, nemrég született meg a kislánya, jelenleg csomó projekten dolgozik, 

ja, és a legfontosabb: elég vicces is. 

THANK YOU FOR THIS LOVE! #PeoplesChoiceAward for FAVORITE CABLE TV ACTOR for #BALLERS. Ball so hard..

A video posted by therock (@therock) on

Főleg az Instagramja. Legutóbb éppen Leonardo DiCaprio volt nőjét lökte a homokba. Persze nem véletlenül, a 2017-es Baywatch-film legújabb szereplőjét mutatta be ilyen hatásosan. Kelly Rohrbach kapta meg Pamela Anderson karakterét. 

For our #BAYWATCH and the iconic role of "CJ Parker" I had to make sure @kellyrohrbach was... tough.

A video posted by therock (@therock) on

Szóval Dwayne The Rock Johnson, azaz a Szikla először focizott, aztán lett belőle pankrátor (1997-ben WWE bajnoki övet nyert).

A kezdetekben Rocky Maivia néven futott, amit az édesapja és nagyapja neveiből rakott össze. Közben pedig nézze meg, milyen egészséges, jó húsban lévő 15 éves fiú volt annak idején. 

Sokan a Halálos Iramban c. filmekből ismerik, a Fogtündért viszont lehet, hogy a Szikla is kitörölné az életéből. Vagy nem, mindenesetre nem a filmművészet csúcsa készült el 2010-ben. Tök mindegy, tőle nem Oscar-esélyes alakításokat várunk, csak annyit, hogy legyen Szikla a filmjeiben, és ezt lazán hozza. Az IMDb-je alapján már most tudjuk, hogy nem fog unatkozni egészen 2019-ig, és valószínűleg utána sem. Ügyesen megél abból, hogy

ő A SZIKLA, és kész.

Ha unatkozik, vagy nevetni akar, vagy eddig még fedezte fel a Szikla csodás képeit és videóit, akkor most itt az idő.