Tíz hozzászólást gyűjtöttünk össze olyan magyar celebek Facebook oldaláról, ahol hemzsegni szoktak a kommentelő netezők.

Önnek csak annyi a dolga, hogy a kommentek tartalma alapján kitalálja, melyik magyar híresség a címzett!

Normális értékrendű ember, legyen remek nő, feleség, családanya NEM mutogatja magát mindenkinek!!!! Ezt kéne már megértened végre... Annyira szánalmas... Lehet válaszolni, hogy ha az embernek nem tetszik, akkor ne nézze, de mindenhol ezek a képek köszönnek vissza, ha akarom, ha nem. Semmi baj, hogy elégedettnek érzed magad, de ennek a kinyilvánítására nincs szükség naponta félmeztelenül tetszelegni. Ezen érdemes lenne már elgondolkozni, pláne ha az ember nem 20 éves, van 2 gyereke, férje és munkája..

Semmi műsorvezetői képesség. Ne haragudj, de ez van. Sarka Katától tanulhatnál kicsit, Ő jól vezeti az "Ez zsír"-t..de szerintem inkább maradj a színészkedésnél, az még elmegy...de leginkább a szelfizgetésben alkotsz maradandót.

Dehogy vagy te jobb, max gazdagabb.... Irritál a stilusod, lenéző vagy, és csak a hozzád hasonlól tudnak rád felnézni. Soha semmit nem tettél le az asztalra, jó helyen csináltál jó dolgot. De legalább ha normális pasinak néznél ki, de igy csak a pénzt látják benned a nők.

Allandoan a siker, a bukas a mindenki engem irigyel, allando luxus autok, hetente egy ujabb a csaladtagoknak, aztan mindegyik alatt egy okositas, hogy gazdag vagyok, sikeres vagyok, irigyeim szevasztok. Biztos sokan irigyelnek, de hidd el megtobben egyaltlan nem. Sot a legtobben egy napra nem cserelnenek veled! Ha igazan sikeres embernek tartod magad, azt kezeld termeszetesebben.

Tudod mi ebbe a borzasztó? Az hogy az embereknek ez kell. Nem azért vagy híres mert tettél valamit az életben hanem azért mert előadód magad hogy te vagy valaki. Kérdem én! Ha nem abban a cipőben járnál amiben most vagy'akkor is lennél valaki? Nem mintha ha most lennél. Egy bukott focista aki ugyan olyan büdöset kakil mint bárki más.

Mélyen Tisztelt Drága Művésznő! Nagyon örülök mindig, ha gyönyörűséges fényképeivel, érdeklődéseivel megtisztel, mert így a sebezhető ember is talán nem érezheti olyan elvesztetten önmagát a Világban, mint ahogy sokszor ez előfordul, és megtörténhetik!

ráülz asz arszomra, létyszi?

Nézem ezt a képet, látom a nevet és valahogy nem jön össze a kettő. Nem vagyok otthon a celeb világban és ez szerintem így is marad, de a nevedre azért beugrik egy harsány, kihívó, butuska, botrányhős stb. szőke csaj. Viszont a képen egy csinos, visszafogott, sőt első ránézésre egy abszolút szerethető lányt látok. Megnéztem pár régebbi képet és ahogy látom, ez az "átalakulás" hónapokkal ezelőtt kezdődött. Csak így tovább, mert jól áll!

Szókimondó;őszinte;tanult;intelligens nő vagy;vállalod magad;én csodállak;ez az ivás dolog meg rohely!már régen nem iszol;magadat formálod kívül;belül;sokan példát vehetnének rólad!nagyon tisztellek.

Sokszor hívtalak barátikörbe meglepetésnek,legutóbb a férjem 50. szülinapjára Dunakeszire pár éve. Nőként mondom ,nagyon jó műsort csinálsz.

Sajnos nem sikerült a válaszok elmentése. :(
Kérjük próbálja meg újra.