Ha a TV2-s műsorvezetők szettjeiről van szó, akkor nálunk élen jár Demcsák Zsuzsa: nemcsak arra szoktunk felfigyelni, ha szép vagy ha fürdőköpenyben jelenik meg a Mokkában, de arra is, ha éppen a lábfetisisztáknak kedvez. Azonban úgy gondoltuk, bőven vannak még mások is, akiknek figyelemreméltó szettjeik vannak, így arra a döntésre jutottunk, hogy kivesézzük kicsit Németh Lajos stílusát  már csak azért is, mert a hírek szerint nemsokára visszavonul, így korlátozott ideig inspirálódhatunk tőle.  Az időjárás-jelentőtől négy januári szettet választottunk  egy-egy montázs segítségével pedig megmutatjuk, honnan szerezheti be az összeállításhoz szükséges ruhadarabokat!

Rotálás - talán ez a legmegfelelőbb szó, ha Németh Lajos stílusáról van szó, ugyanis egy héten belül többször is felveszi kedvenc darabjait. Népszerű nála a nagyon sötét barna zakója, de keményen kitart a fekete farmerje mellett is. 

A varázslatos éjkék

Sokan ódzkodnak a kék és barna párosításától, Németh viszont abszolút csúcsra járatja: első szettjének kontrasztját egy szürke nadrággal tompítja.

Az örök teveszín

Az őszi-téli szezon nagy kedvence a burgundi mellett a teveszín is: ez a semleges árnyalat szinte mindenkinek jól áll. Pláne akkor, ha föld színekkel kombinálja - úgy, mint Németh Lajos!

Egy kis bohém

Németh szettjei a legtöbbször konzervatívnak mondhatóak - ezt a sorozatot törte meg egyik szettjével, amikor egy fekete-piros csíkos felsőt vett fel a már említett barna zakójához. Sajnos a divat még nem zárkózott fel az időjárás-jelentőhöz, így kimondottan ilyen pólót nem találtunk egyetlen márkánál sem, így be kell érni egy piros-fehér változattal.

Amiből sosem elég: mustár

Szintén az ősz-tél nagy kedvence a mustár, ami remek alternatíva lehet annak, aki már unja a barnát. Nekünk nagyon bejön, hogy Németh egy olívazöld nadrággal vette fel (remekül mutatnak együtt, tényleg!), a szettre pedig szürke öltönyével tette fel a pontot.