Kíváncsiak voltunk, hogy önök kiket utálnak a legjobban, melyik az a magyar celeb, akinek a neve hallatán csak katasztrofálisan szomorú és rossz dolgok jutnak eszébe.

A lista hosszú volt, de önök végül döntöttek, így végre kiderült, hogy a Velvet olvasói szerint

az öt leggyűlöltebb magyar celeb nem más, mint...

1. Berki Krisztián

A Floridába költözött exfocista majdnem 15 ezer szavazattal magasan a leggyűlöltebb magyar híresség olvasóink szerint. Nem is biztos, hogy kell ide magyarázat.

2. Hajdú Péter

Bár a Frizbi műsorvezetője második lett, közel sem kapott annyi szavazatot, mint az első helyezett, de több mint ötezer embernél azért szépen kicsaphatta a biztosítékot.

3. Vajna Tímea

Andy Vajna András György neje több mint tízezer szavazattal kapott keveset Berkinél, de így is sikerült még dobogósnak lennie azzal a kicsit kevesebb, mint négyezer szavazattal.

4. Zimány Linda

Hálistennek nem Vajnáné az egyedüli nő ezen a listán, igaz, Zimány Linda jócskán lecsúszott a dobogóról, de azért a top 5-be be tudták préselni olvasóink. Kicsivel több, mint kétezer ember gondolta úgy, hogy a glammodellből lett jogászt tudja a legkevésbé elviselni.

5. Schobert Norbert

Ötödikként csúszott be a leggyűlöltebbek közé Schobert Norbert, persze bizonyára csak azért, mert mindenki irigyli a sikereit.

És ha érdekelné a többi celeb elért helyezése is:

(A fenti eredményeket a szavazás 2016. január 19-i állása alapján hirdettük ki.)