Fontos!

Természetesen Gillian Anderson akkor sem néz ki pocsékul, ha ilyen ötletszerűen készülődik.

Elég ritka, hogy egy híres ember olyan alkalmakról beszéljen, amikor nem nézett ki jól, de most újra megtörtént: Gillian Anderson a People magazinnal csevegett, és szóba került egy színházi gála, amelyre meglehetősen csapzottan érkezett.

Az történt ugyanis, hogy tavaly novemberben tartották a Park Theatre Galát, ugyanazon a napon pedig korábban Andersonnek egy fotózáson kellett megjelennie. A fodrász ott telerakta a haját waxszal, a színésznő pedig sietett, úgy hagyta. „Csupa zsír volt az egész. Nagyon jól nézett ki, de ha így mész ki az utcára, mindenki azt hiszi, hogy másfél éve nem mostál hajat.”

A színésznő hazaesett a fotózásról, megetette, megfürdette 9 és 7 éves fiait, megnézte, hogy elkészültek-e a házi feladattal, aztán rájött, hogy már csak 20 perce van elindulni. Úgyhogy kihúzta és felvette az első holmit a szekrényből, ami a kezébe akadt, felrakott egy színpadi ékszert, és felbúbozta a haját valami kontyfélébe. A tükörbe nézett, érezte, hogy ez nem az igazi, de kifelé indult. Ekkor azonban megállította a 21 éves lánya, Piper.

Azt mondta, „anyu, nem tudom. Ez csak úgy lóg rajtad. Tényleg így akarsz menni?” mire én „jó lesz, jó lesz, mennem kell”. [Aztán meglátta a róla készült fotókat.] Ott állok, zsíros hajam kontyban. Nem nézek ki túl jól. De jó ügy érdekében volt.

Ez utóbbi arra vonatkozik, hogy a gála egy jótékonysági esemény volt. A legközelebbi színházi estre egyébként így ment.