Egy 19 éves walesi lány, Maisie Beech készített pár olyan szelfit magáról, amin csak fél arcát sminkelte ki, hogy megmutassa, mégis mekkora ereje van az alapozónak és a festékeknek.

Fotóival viszont nem érte el a célját, ugyanis rászálltak a trollok, és egészen undorító alázásba kezdtek. Beechet többen gusztustalannak és rondának nevezték, de volt olyan is, aki leírta, hogy szerinte Beech rákos, vagy albíno.

Szerencsére olyanok is voltak, akik inkább azon hüledezetek, hogy mennyire tehetséges sminkes – még Kim Kardashian sminkese is megosztotta Instagramján a lány fotóját.
Meg akartam mutatni, mennyire szeretem a sminket, és hogy saját magam miatt festem magam. A smink a divat egy része, a lányok pedig szeretnek kísérletezni, kreatívak lenni, vagyis nem azért sminkeljük magunkat, hogy eltakarjuk az arcunk, vagy hogy megtévesszünk másokat. Ugyanúgy nem szabadna kritizálni, vagy műnek és természetellenesnek nevezni a nőket, ha sminkelik magukat, mint ahogy nem szabadna csúnyának sem nevezni őket, ha nincs rajtuk smink

– mondta Beech, akinek a Daily Mail oldalán a teljesen smink nélküli arcát is megnézheti.