A Megasztár harmadik szériájának félig perui származású énekesnője lassan már egy éve visszatért Magyarországra, és ismét a zeneiparban kezdett el tevékenykedni. Széles Iza két évig volt Londonban, ahol bolti eladóként dolgozott, de ezt egyáltalán nem kudarcként élte meg. 

Nagyon jó volt egy kicsit külföldön élni, megtapasztalni milyen kinti magyarként helytállni egy ekkora pörgős városban. Sok élmény ért, többek között a világhírű Harrods luxusáruházban is dolgoztam, ahol karnyújtásnyira sétált el előttem Gwyneth Paltrow, Kevin Spacey, de a királyi család is rendszeresen tőlük rendel élelmiszereket.

– mondta a Velvetnek Széles Iza, aki jelenleg Szentendrén él.

Nem csodálkoznánk azon, ha eddig senki nem ismerte volna fel őt, az elmúlt tíz évben ugyanis nagyon sokat változott.

Hamarosan megjelennek új dalaim, és újra elkezdtem csellózni. Már több csellós fellépésen is túl vagyok, a Boney M egyik alapítótagjával Sheyla Bonnickkal többször előadtuk a Changes című dalát duettben, illetve a világban már egyre ismertebb és elismertebb Freelusion tánccsapattal is volt szerencsém ebben a formában fellépni. 

Az énekesnőt Geszti Péter is felkérte egy közös dalra, ami idén a duett lemezén is megjelenik, az ősszel indult Sláger FM-ben pedig Schwartz Dáviddal együtt – aki Voice döntőse volt – a rádió szignálhangja. 

És már nem Széles Iza, hanem S'Iza (síza) néven fut.