GettyImages-504352800

Ilyen az új, puncimentes Playboy

2016.02.05. 11:37

Ígérték, és egy hét múlva megjelenik az eső olyan amerikai Playboy, amelyben a magazin közepén található, nagy méretű plakáton (centerfold) szereplő nő nem meztelen - illetve nem látszik belőle semmi olyan. Nálunk is ez várható, csak nem azonnal.

A plakátlány Dree Hemingway színésznő lett (borítóképünkön és alább), aki egyrészt Ernest Hemingway dédunokája, másrészt azért érdekes választás, mert édesanyja, Mariel Hemingway is címlaplány volt - 1982-ben. Korábban a V-nek már megmutatta magát (beleértve a jobb mellét), erről itt írtunk.

Itt megnézhetik a fotókat, amelyeket Angelo Pennetta készített róla: ezek miatt mondjuk, hogy azzal reklámozni ezt a lapot, hogy nem meztelen a címlaplánya, hazugság. Hemingway hol egy állatszőrön fekszik meztelenül, hol a mezőn rohangál. De az tény, hogy a fenekénél több egyik fotón sem látszik. Amit viszont a New York Times ír, hogy a lapban szereplő modelleket nem retusálták, azt nehéz elhinni, nem is fogjuk. (A lapból még az derül ki Hemingwayről, hogy ha teheti, tequilát iszik, higgyék el, az előzetes közlések alapján ez a legérdekesebb.)

Térjünk át a címlapon szereplő nőre, aki a felemás szemű Sarah McDaniel modell (Theo Wenner fotózta), és a fiktív élethelyzet, amelybe helyezték, az az, hogy éppen szexi képet küld valakinek. Erről korábban azt írta a lap, hogy bár a totális meztelenség eltűnik az újságból, mégis egy jóval intimebb élményt akarnak adni az olvasóknak, és ez érhető tetten majd a címlapon is.

Összehasonlításképpen, ilyen volt az utolsó, oldschoolnak mondható címlap.

Mit gondolnak?

Szerintem

 • 1281
  elvi problémáim vannak vele, nem is tetszik, és nem is fog bejönni nekik
 • 243
  ez a jó irány, nekem tetszik, be fog jönni nekik
 • 184
  ez a jó irány, nekem tetszik, nem fog bejönni nekik
 • 97
  ez a jó irány, de nekem nem tetszik, és nem fog bejönni nekik
 • 81
  elvi problémáim vannak vele, de tetszik, viszont nem fog bejönni nekik
 • 74
  elvi problémáim vannak vele, nem is tetszik, viszont be fog jönni nekik
 • 40
  ez a jó irány, de nekem nem tetszik, viszont be fog jönni nekik
 • 26
  elvi problémáim vannak vele, de tetszik, és be fog jönni nekik