Az 50. Super Bowlon két fontos esemény történt Beyoncé megjelenésén túl: az egyik az, ahogy Chris Martin mindent megtett azért, hogy Bruno Marsszal ráférjenek egy képre, továbbá, hogy a győztes csapat tulajdonosa papírról olvasta fel a csapata nevét, mert elfelejtette.

A Coldplay énekese, Chris Martin 186 centi magas, Bruno Mars pedig akkora, hogy Rihanna válláig ér, és körülbelül akkora, mint Eva Longoria. Azaz alulról súrolja a 160 centit. Erről néha elég vicces galériák készülnek – bár szemétség más méretein nevetni, de Taylor Swift mellett látva nehéz megállni. A rendezők ezt a problémát elég okosan megoldották a Super Bowlon, egyszerűen Chris Martin mindig pár lépéssel hátrébb állt, görnyedve. Végig. Ahogy Beyoncé is behajlított térddel énekelt Bruno Mars mellett. 

A szőke Geronazzo Mária és a saját csapata neve

A Denver Broncos harmadszor nyeri meg a Super Bowlt, a csapat tulajdonosa Pat Bowlen, 71 éves és Alzheimerben szenved, ezért a felesége, Annabel Bowlen képviselte őt a szuperkupán. A láthatóan széjjel plasztikázott Annabel Bowlen pedig egy papírkáról olvasta fel a Denver Broncos nevét. Igen, a férje csapatának nevét felejtette el, élőben.