Karla Nkara Toledo Cova elég határozottan állítja, hogy volt egy kis afférja az egyébként boldog házasságban élő Maelo Ruiz salsaénekessel, akitől aztán ikerlányai születettek. A zenész szerint viszont a nő egyszerűen lenyúlta a spermáját, majd mesterséges megtermékenyítéssel esett teherbe – számolt be a Sun.

Karla Nkara Toledo Cova még néhány smárolós képet is megosztott kettőjükről, hogy bizonyítsa az igazát, a népszerű énekes azonban tagadja, hogy megcsalta volna a feleségét. Olyannyira, hogy bepereli az állítólagos spermatolvajt. Maelo Ruiz szerint a nő még 2010-ben, egy közös venezuelai munka során habarodott bele.

Megdöbbentem, amikor Karla felhívott, és közölte, hogy szerelmes belém. Mondtam neki, hogy ez nem lehetséges, mert házasember vagyok

– idézte fel a zenész, aki egy spermabankban helyezte el magjait, hogy feleségének esetleges halála esetén is lehessenek gyerekei tőle. Szerinte Karla a kikosarazás miatt, bosszúból vetemedett a spermalopásra.

"A nő kiderítette, hogy hol van a hely, sikerült besurrannia, a személyzet bizalmába fertőzött és megszerezte a mintákat"

– fejtette ki Mealo Ruiz.

Az énekesnek nagy mákja van, mert úgy tűnik, hogy a felesége inkább neki hisz. Janeth Perez azt mondta, hogy már 21 éve házasok, és bármi is történjen, mindig mellette lesz.