Jó üzlet, a tizennyolcat sem kell betölteni, de minden kész, élet elintézve, szakma kipipálva. Oké, ehhez nem árt némi tehetség sem, de egy bejáratott névvel azért pár lépést könnyedén kihagyhatunk. Hogy kik azok a celebgyerekek, akik máris saját hírnevet szereztek? Vannak egy páran, kezdjük a legnagyobb port kavart Brooklyn Beckhammel, aki mindössze 16 évesen kapott meg egy olyan melót, amiről a legtöbb fotós maximum álmodozhat. 

A Burberry kampányát fotózni nem kis dolog. Inkább nagy.

My First shot of the day. @benmfrees

A photo posted by Brooklyn Beckham (@brooklynbeckham) on

Ne szépítsünk, óriási. Mindenesetre ez történt, a legnagyobbik Beckham az Instagramján jelentette be a hírt. Ő bizony mindjárt indul divatfotózni. Azt már mi is megírtuk, hogy a srácból fotós lehet, úgy tűnik, komolyan veszi a hobbiját. Arra viszont gondolni sem mertünk, hogy a ranglétra minden illendő lépcsőfokát kihagyva rögtön belecsap a lecsóba, egy olyan céggel kezd, mint a Burberry. A sikernek örülni kell és vállat veregetni, Beckhaméket szeretjük, mindenki szereti. Ezzel szemben a szakma nevében Chris Floyd szólalt fel, aki a Guardiannak fakadt ki, hogy igenis veszélyes játék egy ilyen fiatalt a profik elé helyezni. 

David és Victoria Beckham az igazi akaraterőt képviselik. Főleg Victoria, egyes egyedül mászta meg a hegyet. A kemény munka szimbólumai, aztán jön a 16 éves fiuk, egyértelműen nepotizmusról van szó. Nem dolgozott keményen, ez pont az ellenkezője a szülei példájának. 

Azért hogy ne csak az egyik oldalt ismerjük meg, Floyd egyrészt elismerte, hogy okos húzás volt egy népszerű tinit választani, akit millióan követnek, másrészt a Burberrytől Christopher Bailey védte meg Beckhamet, hogy kivételes a látásmódja, megérdemli a kampányt. 

A stílusa és hozzáállása tökéletes ahhoz, hogy megmutassuk az új illat kampányának hangulatát.

– mondta a kretív igazgató. 

Szóval Beckham karriere sima, ha később is a fotózásból akar megélni, sok falba nem ütközhet, szépen bejáratja a nevét. De kik vannak még?

Romeo Beckham 

Ó, egy újabb családtag, és megint Burberry. A cég igazán kedvelheti Beckhaméket, ha két fiúban látták meg a pluszt. 2013-ban 11 évesen lehetett a kampány arca. Meglehetősen fiatalon indított a modellkedéssel,

az eredmény pedig önmagáért beszél, több millióan voltak kíváncsiak a videóra.

Egy ismeretlen fiúval aligha érhettek volna el akkora nézettséget. Ez a példa viszont még nem teljesen lejátszott, Romeo Beckhamből vagy modell lesz, vagy nem. Ha erre a pályára készül, ne aggódjon túl sokat, csak akad munkája. 

Kaia Gerber

Híres anyuka, szép arc, modellkedés. Röviden ennyit kell tudni Cindy Crawford  és Rande Gerber 14 éves lányáról. Szintén tuti karrier viszonylag korán. Csak egy a különbség, 

míg Romeo Beckham egy cuki kisfiú, addig Gerber anyja szépségével vetekszik.

Persze nem keveset lendít a lehetőségeken, hogy Crawford az egyik legsikeresebb modell, híres, gazdag nő rengeteg kapcsolattal, de az tény, hogy a lánya legalább olyan szép, mint ő. Így már nem akkora bunda munkát kapni a szülők miatt. A cégek két legyet üthetnek egy csapásra, jó reklám, szép arc. 

Gerberhez hasonló cipőben jár Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya, Lily-Rose Depp. A 16 éves lány tiszta anyja, már modellkedik, nem volna meglepő, ha később is a modellszakmában maradna. Esetleg átnyergel a filmekhez. Történt már ilyen, Melanie Griffith lánya, Dakota Johnson egyre sikeresebb színésznő, és Clint Eastwood fia sem átlagos szakmát választott.