Két fontos nemzetközi celebesemény volt a héten: a Grammy-kiosztó és a New York-i divathét. Lady Gaga nagyon elemében van mostanság, mind a kettőn ott volt, villogott ezerrel, úgyhogy ebben a heti trendben megmutatjuk, mi minden volt rajta eheti nyilvános megjelenései közül a leglátványosabbakon. És csak szólunk, hogy ez nem ám az összes, annyit termelt az énekesnő öt nap alatt, hogy még volt, amit ki is hagytunk.

Grammy: érkezés

Ezt a mélykék kabátot Lady Gaga Marc Jacobstól kapta. Valami kis fehérnemű van alatta, de más nincs, elképesztően magas talpú cipő legfeljebb. Ha ön nagyjából emlékszik, hogyan nézett ki David Bowie, amikor Ziggy Stardustként énekelt, akkor nyilván már azt is tudja, miért pont ilyen színű az énekesnő parókája. Gaga egyébként Bowie-tetkót is csináltatott nem sokkal korábban. Több fotót láthat ám a képösszeállításban, ha kattint!

Grammy: show

Előre beharangozta Lady Gaga, hogy mennyire szuper lesz a fellépése a hétfő esti Grammyn, és már akkor csinálták a hírverést, amikor még nem is lehetett tudni, hogy az egész egy megemlékezés lesz David Bowie-ról. Lady Gagától az ember azt várja, hogy hatalmasat énekeljen, és látványos legyen a show, hát mind a két rubrikát tisztességesen kipipálta aznap este.

Egy köpönyegben érkezett, aztán sminket és effekteket vetítettek az arcára, aztán ledobta a klepetust, és kiderült, hogy egy újabb, elég jól dekoltált nadrágkosztüm van alatta. A zongorázós részhez egy hatalmas boát is a vállára vett, hogy tényleg ne teljen el egy kerek perc se úgy, hogy végig ugyanúgy néz ki. Pár perc alatt szinte az összes fontos Bowie-gigaslágerből lenyomott egy-egy részletet.

Grammy: Afterparty

Gaga kedd hajnalban az egyik Grammy-afterpartin volt, ezt éppen Mark Ronson (nevében) rendezte (egy cég). Az énekesnő itt Pamela Andersonnal bulizgatott, egy újabb Bowie-s paróka+smink kombóban. Egy térd alá érő, vörös ruha volt rajta, csak tippünk van, hogy mi lehet az a narancssárga izé, ami elég nevetségesen oda van dugva/esve a jobb melle alá a ruhába. (Kupaknak néz ki, nem? Vagy mi az?)

Szerda: V magazin

Szerdán az énekesnő felutazott New Yorkba Los Angelesből, és vitte magával a hosszabbik vörös parókáját. Itt a divathét ment éppen, ezért lehetett, hogy még szerda este is hatalmas partik voltak, Lady Gaga a fenti szerelésben a V magazin bulijába ment el. Ez a fekete ruha egyrészt nagyon szexi alakot csinál neki, másrészt kilátszik belőle az új Bowie-tetkó, kattintson és nézze meg!

Csütörtök: divatbemutató

Na de nem csak partizni ment Lady Gaga New Yorkba, hanem dolgozott is egy kicsit, méghozzá modellként. Annyira jóban vannak ugyanis Marc Jacobsszal, hogy az énekesnő modellkedett neki egyet egy bizarr, de azért elég egyértelműen menő szerelésben. Amin a legjobban meghökkentünk, az a haj és a smink, utóbbiról az az ember benyomása, hogy maga a koncepció se túl jó, de még az is rosszul lett megrajzolva. De persze egy ilyen eseményen hibák és véletlenek nincsenek, szóval fanyalogjon, aki akar, Marc Jacobs szerint ez lesz a divat a következő ősz-téli szezonban.

Péntek: kutyasétáltatás

Mikor nézett ki a legjobban Lady Gaga a héten?

Két hete Phoebe Price ruhatárjával ismertettük meg a heti trend olvasóit, és véletlenül ott is volt egy olyan szett, amiben Price kutyát sétáltatni ment el. Most pénteken Lady Gaga a fenti őrületbe szintén ugyanebből a célból öltözött be. Pórázon ment vele Miss Asia és Koji, a két francia bulldog, ő maga pedig büszkén viselte ezt a korai '90-es éveket és a japán diáklányok stílusát idéző, fekete alapon színes betűs tréningruhát, amit régi haverja, a félig olasz, félig japán Nicola Formichetti tervezett, és amihez a pandás napszemüveg is van.

Egy vörös bakancsszerűséggel tette fel a pontot az i-re, mindenképpen nézze meg a képösszeállításban, mert egyszerűen nincsenek rá szavaink. És ha végiglapozta az egészet, kérjük, szavazzon is egyet! A hat közül melyik alkalommal nézett ki a legjobban Lady Gaga ön szerint?