Egy rakás előny mellett az egyik veszélye a hírnévnek, hogy összeszedhetünk egy zaklatót. Százával sorolhatnánk a megszállott rajongókat, akik átlépték a határt, és csak a rendőrség tudta őket megállítani. 

Legutóbb Gwyneth Paltrow-t zaklatta egy pszichiátriai eset. A TMZ megtudta, hogy a férfit felmentették, kezelésre sem küldték, annak ellenére, hogy Dante Soiu állítólag megfenyegette Paltrow-t, hogy kivágja belőle a bűnt. A család még egy harci kutyát is beszerzett, hátha így elijeszthetik a férfit.

Soiu az elmúlt években rengeteg pornót küldött Gwyneth Paltrow-nak címezve, valamint 66 (!) levelet.

Dante Soiu rajongása nem új keletű, még 2000-ben pszichiátriai kezelésre küldték, mert túlságosan imádta a színésznőt. 

Hasonló történt Rihannával is. Egy 27 éves férfi fenyegető tweeteket címzett az énekesnőnek, többször arra utalt, hogy meg kéne ölnie Rihannát. Majd egy maszturbálós videót is készített, de volt olyan, hogy a háza elől posztolt. A férfit a TMZ szerint kórházba küldték, január vége óta ott kezelik. 

De itt még messze nincs vége. Nem elég, hogy Taylor Swiftet Kanye West sem hagyja békén, de követik is. A szomszédai vették észre, hogy egy idegen ólálkodik a kerítésnél, és Swift nevét üvöltözi. A rendőrök elfogták a zaklatót, éjszakára elmeorvosi megfigyelésre küldték. Az eddigi információk alapján nem emeltek vádat. 

Lana Del Rey imádója nem csak a kapuig jutott, a 19 éves fiút az énekesnő malibui otthonának garázsában találták meg. A rendőrség tájékoztatása szerint a rajongó együttműködött a hatóságokkal.

Mandy Moore esete az előzőekhez hasonló. Egy fura idegen megszerette, megpróbálta elérni, az ajtóig jutott, ahol üvöltözött, és üzeneteket próbált hagyni a színésznőnek. A 40-es éveiben járó férfihoz rendőrt hívtak, de végül nem tartóztatták le. 

A tanulság: ne legyen túl híres!