„Nagyon szomorú és csalódott vagyok. Úgy gondoltam, baráti kapcsolatban vagyok a családdal" – mondta a Borsnak a Sztárban sztár legnagyobb meglepetése, Peter Srámek. A szlovák énekes azzal vált Magyarországon ismertté, hogy hatalmas Zámbó Jimmy rajongó, aminek a Zámbó család annyira örült, hogy bizalmukba fogadták. Zámbó Jimmy édesanyja unokájaként tekintett Peter Srámekre, de ez a hatalmas barátság eddig tartott: Srámeket nem hívták meg a Csepeli Munkásotthonban rendezett Jimmy gálára. Az okra is fény derült.

„A koncert végén mindenkinek megköszöntem a segítséget, természetesen a Zámbó családnak is. Erről videó is készült, bárki láthatja. Nem sokkal később azt olvastam egy újságban, hogy Marietta haragszik, mert neki nem köszöntem meg. Igaz, külön nem mondtam a nevét, az egész családnak köszöntem a segítséget. Nagyon rosszul esett, amit az újságban olvastam, és most végtelenül szomorú vagyok!

Jimmy édesanyját, Anna nénit sem tudtam felköszönteni a születésnapján, mert Marietta nem veszi fel nekem a telefont. A koncert óta nagyon sokszor hívtam, írtam SMS-t, üzenetet az interneten. Az is fájt, amikor Zámbó Krisztián azt nyilatkozta, hogy neki több joga van Jimmy-dalokat énekelni, mint nekem." 

A lap megkérdezte Zámbó Árpyt is a témában, aki azt nyilatkozta, hogy Srámeket meghívták az emlékestre, de nem tudott elmenni a lekötött fellépései miatt. Srámek ezt tagadta. Remélhetőleg nem fajul perré a helyzet.