A mai Bors írt arról, hogy mi minden  történt a hétvégi Zámbó Jimmy emlékesten a Csepeli Munkásotthonban. Törvényszegésről, isteni gondviselésről és sértődésről szólnak a hírek, amiket most részletezünk. 

  • Törvényszegés: Zámbó Árpy és Marietta láncdohányosok és a nikotinfüggősségük többször is felülkerekedett rajtuk. A folyosón, az öltözőben, a színpad szélén  is dohányoztak, ahelyett hogy az erre kijelölt helyen gyújtottak volna rá az épületen kívül, pedig ezt a törvény tiltja és akár 50 ezer forintos büntetést is kiszabhatott volna rájuk a hatóság, az intézményre pedig milliós büntetés várhatott volna.
  • Isteni gondviselés: Az újság szerint csak a szerencsén és az isteni gondviselésen múlt, hogy nem kapott lángra a függöny, vagy bármilyen gyúlékony anyag a cigarettáktól. A hely tele volt régi díszletekkel és bútordarabokkal, tűzriasztó rendszer pedig nem volt. 
  • Sértődés: Peter Srámeknek összetörték a szívét, mert nem hívták meg a gálára, pedig kisgyerekkora óta rajongott Zámbó Jimmyért.