Az RTL Klub egykori játékmestere, aki különböző furfangos rejtvények megoldásáért osztogatta a betelefonálóknak a talicskányi pénzeket, most önálló műsort kap a TV2-nél. Ilyen szinten 2009-ben szerepelt utoljára tévében, úgyhogy ez joggal mondható nagy visszatérésnek. Ha sztárigazolásnak nem is.

Szalonskicc

Ez lesz a (szponzorfinanszírozott, azaz AFP) műsor neve, ami egy átalakítós reality-sorozatot takar, amiben

AFP - Advertiser Founded Programs

Ezek az úgynevezett szponzorfinanszírozott műsorok elsődleges ismérve, hogy megvalósulásukhoz a műsor producere teremti elő a szükséges teljes anyagi hátteret olyan hirdetői költésekből, melyek erősítik az üzleti érdekeket. Ilyen műsor a Trendmánia, a Tűsarok, A Konyha Ördöge, stb.

különböző fodrászatok és szépségszalonok fognak szépülgetni, épülgetni.

Nem, ez nem a spanyolviasz, rengeteg házalakítós, de éttermeket megreformáló műsor is létezik. Mindegyikre van példa a TV2-től is, de a legutóbbi ilyen még frissen élhet az emlékezetekben. Tudják, A Konyha Ördöge, amiben Bereznay Tamás járta az országot, hogy az útszéli kifőzdéket kicsit megreformálja. Ahogy ott is, úgy biztos itt is meglesznek a jól bevált panelek, tervezések, elképzelések, előtte-utána dolgok, DRÁMA!!!, csodálkozás, örömködés, meg hasonlók, de a csatorna a közbeékelt új elemek miatt a műsort úgy említi, mint

beauty produkció.

Premier: március 12.

Még két szó:

  • nagyon
  • várós.