Február 26-án Vujity Tvrtko a Facebookon bejelentette, hogy távozik a TV2-től, amit a csatorna egy közleményben meg is erősített.

Emiatt kerestük Vujity Tvrko mokkás műsorvezető társát, Demcsák Zsuzsát, aki a témában nem akart nyilatkozni, ezért felkerestük a szintén TV2-nél dolgozó Hajdú Pétert is, hátha ő elmondja véleményét a történtekről.

És Hajdú Péter a Velvetnek elmondta:

Nyilván követem a sajtót, és láttam a mokkás húzását, de nem vagyok naprakész az ügyben, nem tudom elmondani, hogy pontosan mi miatt történt ez.

 

Nem tudom megmondani, hogy mi az oka. Hogy a múlt miatt, hogy megint történt valami, nem tudom. Soha nem voltunk szoros kapcsolatban. Jó riporternek tartom a Tvrtkót, de nyilván azért voltak baklövései az utóbbi időben. De megmondom őszintén, nem tudom a korábbi távozásának sem az okát, sem a visszavételének az okát és a mostani kirúgásának az okát sem. Ennyire nem foglalkoztatott engem Vujity Tvrtko személye, hogy ennyire naprakész legyek. Valószínűleg most sem fogom megkérdezni, hogy miért kellett távoznia.