Az emberek szeretik, ha elismerik őket. Van, aki a zsenialitásával tűnik ki a tömegből, vagy esetleg elvitathatatlan tehetségével, más pedig a külső adottságait szereti a nyilvánosság elé helyezni. Szó szerint. Így tesz általában Kim Kardashian is, akivel minden bizonnyal jó pár rajongója szívesen azonosulna, többek között azon a területen, amelyen a celebnő oly régóta listavezető: ez pedig a remekbe szabott dekoltázs, némi mellközmutogatással vegyítve.

Isten ments, hogy ez alapján ítéljük meg őt, szó sincs erről. Egyszerűen csak megjelenése minduntalan a meglepetés erejével hat, és olyan kérdéseket vet fel, mint például, 

hogy marad ott az a mell?

A gravitáció törvényei alapján minimum másodpercenként kellene kizuhannia, akár csak a legapróbb mozdulat hatására is, mindez azonban sosem történik meg, mégpedig azért nem, mert általában Dexter Morgant megszégyenítő módon ragasztja tele magát a költöztetők kedvenc dobozragasztó szettjével. A minap megmutatta, hogy mindig is így csinálta, buzdítva a rajongókat hasonló cselekvésre. Lévén, sosem hallottunk még a műanyag ragasztószalag bőrkímélő hatásáról, mi azt tanácsoljuk, hogy ha ön is mellkipakolásra vetemedne, ne a fenti módszert alkalmazza!

A lényeg, hogy e cikk most azért íródik, hogy az ön dekoltázsa sokkal királynőibb lehessen, mint bármelyik együgyű celebnőé: ragasztószalagok, pillanatragasztók és egyéb ijesztő vagy fájdalmas ötletek felhasználása nélkül.

Ha mindenképp ragasztana

A fentieknél sokkal inkább bőrkímélő és kevésbé ipari jellegű megoldás ez a ragasztócsík, amely hipoallergén, és azt beszélik, hogy kiváló a tapadása. Ugyanúgy kell alkalmazni, mint egy kétoldalú ragasztót, gyakorlatilag az is. Nem csak a mell elszabadulását akadályozhatjuk meg vele, hanem például azt is, hogy a blúz második és harmadik gombja között, tehát a mellrésznél lévő „lyukon" beláthassanak a nézelődők. Nem kell biztosítótűvel szórakoznunk, csak ráragasztjuk ezt a tapaszt, és kész. De hogy ezt el is lehessen képzelni, mutatjuk a videót, amelyen két lelkes fiatal bemutatja, hogy kell ezt használni:

Ilyen egy tapasz, amely mellet emel

Itt pedig egyszerűen nincs se a ruha pántja alól kikandikáló és lecsúszkáló melltartópánt, kitüremkedő bőrfelület, vagy fájdalmas merevítő. Nem, ez nem egy Teleshop reklám fekete-fehér videójának szöveges változata, csak épp a tényeket vázoljuk föl önnek. A lényeg a mell hatékony megemelésén van, ez az eszköz pedig praktikumával és minden kényelmével képes a funkció betöltésére. Így:  

Öntapadós melltartó

Ez egy olyan melltartó, amelynek se pántja, se hátul összecsatolható része nincs, csak egy szilikonból készült, a mellre illeszkedő holmi, amely a test melegétől a helyén marad, elméletileg addig, ameddig kell. (Bár nehéz meghatározni, hogy ki mennyi időt szeretne ebben a viseletben eltölteni). A nagyobb mellűek ezzel kicsit gondban lesznek, mert merevítő hiányában nem biztos, hogy a megfelelő tartást biztosítja. Ez az enyhén kellemetlen hölgy mutatja meg a használatát. 

Stiftes ragasztó

Olyan, mint egy golyós dezodor, csak nem az, hanem egy olyan anyag, amellyel a nő oda rögzítheti a melleit, ahova csak szeretné. Nem biztos, hogy a cipő talpára vagy a csillárra odaragad, maradjunk csak az alapoknál. Ezzel könnyedén megszabhatjuk a tartását, nem fog lógni, és a push-up melltartóhoz vagy a ruhához ragasztva még látványosabb dekoltázst alakíthatunk ki vele.

Thinking of taking the plunge? If you try the new bosom trend, make sure you arm yourself with the following: 1. A...

Közzétette: Bosom Couture – 2013. augusztus 28.

Ha minderre semmi szükség

 Amennyiben önnek úgy áll a melle, mint a cövek, és mindig ott marad, ahova szánta, és csak némi optikai tuningra van szüksége, akkor ezeket a sminktechnikákat önnek találták ki. Alapozó, szemceruza, szemhéjpúder. Nagyjából ezek kellenek hozzá. Nézze meg részletesen, hogy kell hangsúlyozni azt, ami ott van. Vagy nincs. Ugyanis akkor is látványos eredményeket lehet vele elérni, ha nem D, csak A kosaras mellekkel rendelkezik az illető.