Az egykor celebként tevékenykedő Kelemen Anna korábbi felnőttfilmes keresztnevén, Kelly néven kínálta magát egy szexoldalon, legalábbis a Bors szerint. A hirdetés alapján a celebnővel 250 euróba, azaz közel 80 ezer forintba került egy óra, de volt fél napos csomag is, aminek a tarifája 1200 euró, vagyis több mint 370 ezer forint volt.

Én egy nemzetközi, felső kategóriás escort-lány, magyar playmate és pornósztár vagyok. (...) Nagyon édes vagyok, kiváló társaság minden alkalomra, és üzleti partnerek számára is. Egy érzéki, szenvedélyes lány vagyok, aki imádja a finom urak társaságát. Az ügyfeleim köre válogatott és limitált

– állt az angol nyelvű hirdetésben, amelyhez három fotót csatoltak Kelemen Annáról.

A Bors szerint az oldalon egy pecsét tanúskodott arról, hogy igazolt fotókról van szó. Ezt csak akkor szokták kitenni, ha a fényképen szereplő hölgy bebizonyítja, hogy valóban ő adta fel hirdetést. Egy bennfentes szerint Kelemennek egy ördögvillát mutató fotóval kellett alátámasztania, hogy nem valaki más élt vissza a képeivel.

Számos alkalommal és helyen elmondtam már, hogy megváltoztam. Erről a hirdetésről nem is tudok

– mondta ennek ellenére Kelemen Anna.

A hirdetés a rövid telefonbeszélgetést követően rejtélyes módon eltűnt az oldalról. A korábbi hírek szerint egyébként Kelemen Anna jogkövető állampolgárként jár el, és még számlát is ad a szexről.