Lám, milyen furcsa fintora a sorsnak: Gwyneth Paltrow, aki a tudatos párkapcsolatlanítás fogalmát bevezetve tálalta a világnak a válását Chris Martintól, az istennek nem bír elválni. Ennek oka, mint a TMZ írja, hogy bár a színésznő 2015. április 20-án beadta az ehhez szükséges papírokat, a zenész nem tett semmit annak érdekében, hogy az eljárás a következő fázisba léphessen. Pedig tavaly május 18-án megkapta a maga iratait.

A lap szerint a bíróság erről most mindkét felet értesítette, és valószínűleg úgy fog dönteni, hogy jóváhagyja Paltrow a keresetben megfogalmazott igényeit, így ezek közt azt is, hogy megosztva gyakorolják felügyeleti jogukat. Szóval nagy kiszúrásokra ne számítsanak.

De állítólag már megy a szervezkedés a háttérben, állítólag hosszú ideje egyeztetnek, csak Martin embereinek még nem volt alkalmuk érdemben reagálni a keresetre. Paltrow igazán írhatott volna cifra dolgokat, mondjuk, hogy exülőfélben lévő férje köteles minden héten bonbont küldeni neki futárral, vagy ilyesmi.