Azt írja a People, hogy Miley Cyrus durva bulizós korszakának vége: amióta újra összejöttek egykori vőlegényével, Liam Hemsworth színésszel, az énekesnő állítólag egészen máshogy él, mint az azt megelőző időszakban.

Saját forrásuk azt írja, hogy az utóbbi néhány hetet a világtól viszonylag elzárva töltötték otthon, csak akkor mozdultak ki, ha munkába kellett menniük. Gyakran áthívnak magukhoz néhány barátot vacsorára, Cyrus pedig partiállatból cuki háziasszony lett.

(Nem azért kezeljük örömteli jó útra térésként a dolgot, mert egy nőnek ez a dolga, hanem mert állítólag az énekesnő nagyon boldog így, és örül, amiért felújították 2013-ban felbontott eljegyzésüket.)

Állítólag annak idején azért mentek szét, mert Hemsworth nem tudott mit kezdeni Cyrus hóbortjaival, Cyrus pedig ezért az gondolta róla, hogy egy unalmas tökfej. De most már nem így van, és

már a vad, bulis barátaival sem lóg. Arra figyel, hogy Liammel menjenek a dolgok.

És hát minek örüljünk, ha nem egy boldog celebnek?

A visszafogottságának mondjuk kicsit ellentmond a múltkori, gyakorlatilag fedetlen melles vásárolgatása, de hinni akarjuk, hogy most már jó neki.