Kim Kardashian a minap újfent megmutatta magát pucéron a világnak a Twitterén, nyilván azért, nehogy bárkinek hiányérzete legyen. A realitycelebként elhíresült, mára jórészt modellkedése és üzletasszony-mivolta miatt híres nő ezért kapott hideget-meleget - más, ismert emberek főleg a nemtetszésüknek adtak hangot.

Chloe Grace Moretz színésznő például arra próbálta felhívni a figyelmét, hogy sok lány előtt jár rossz példával azzal, ha csak a testi adottságaival próbál fontos szereplője lenni a világnak - neki Kardashian azzal vágott vissza, hogy üdvözölte a Twitteren, hiszen úgyse tudja róla senki, hogy kicsoda. Bette Midler színésznő megjegyzésére pedig, miszerint ahhoz, hogy új oldaláról láthassuk, le kéne nyelnie a kamerát, azt írta, hogy a színésznő egyszer már próbált haverkodni vele, hogy aztán hátba támadja, és most megint ez van.

Kim Kardashian tehát továbbra is váratja azokat, akik egy pár csöcsön, illetve két félgömb seggen felül is várnak valamit tőle. Mert a Kemény Visszavágások után ezt a képet posztolta magáról.

De tekintsük ezt egy nőnapi, különleges kiadásban megjelenő hírnek! Tele van a puttonya azzal, hogy ilyen makimajmokat lát a közösségi médián, és nem olyan nőket, akik jobb hellyé teszik a világot? Tessék, itt van három:

Malála Júszafzai 

Ez a tizennyolc éves, Nobel-békedíjas emberjogi aktivista azért küzd, hogy minden lány tanulhasson. Alapítványa, a Malala Fund most éppen azért kampányol, hogy a szíriai gyerekek is hozzájussanak az oktatáshoz. Itt a Twittere.

Emma Watson

Ez a huszonöt éves, sikeres színésznő éppen szünetelteti a karrierjét, hogy az ENSZ jószolgálati nagyköveteként világszerte támogassa a nők teljes egyenjogúságát elősegítő törekvéseket. Csak hogy egyet kiragadjunk: ne csak ugyanakkora esélyekkel induljon a munka világában egy nő, mint egy férfi, de az egyenlő munkáért egyenlő bér is járjon. (Angolul a tevékenységéről itt olvashatnak.Itt a Twittere.

Stefani Germanotta

Ez a huszonkilenc éves zenész-előadóművész évek óta arra használja ismertségét és a sikeres karrierjével felhalmozott vagyonát, hogy számos jótékonysági szervezetet támogasson. Emellett olyan fontos kérdésekre irányítja a közbeszédet, mint például legutóbb a nemierőszak-áldozatok traumafeldolgozása, gyászmunkája - úgy, hogy közben ő maga is érintett. (Nonprofit, jótékony célú, szerteágazó aktivizmusáról itt olvashat.) Itt a Twittere.