Végre megismerkedhetünk a bátor jelentkezőkkel, akik önként és dalolva hagynak fel a modern vívmányokkal, internettel, meleg vízzel, árammal és más egyéb úri huncutságokkal, hogy a vidéki életet kimaxolva valamelyikük elvihesse a 20 milkát.

Van a jelentkezők között egy volt X-Faktoros is, de testépítő is, sőt, akadnak, akik a jövőben műsorvezetőként is el tudnának helyezkedni a médiákban.

XDDDD

Kálnoky Laura volt már modell Németországban, szóval 19 évesen eléggé vágja, hogy mitől döglik a légy. A vidéki élettel nem lesz para, mert élt már a Balaton partján is. Ő mondja, nem én.

via GIPHY

  • A Farmra szempillaspirált vinne magával, mert azt minden rendes tésasszony tudja, hogy nem lehet minden kence nélkül nekiállni kiganézni a disznóólt, ugye.

Szőke Cintia is a vidéki lányok táborát erősíti Nyíregyházáról, aki csak pár hónapja jött Budapestre. Amúgy felszolgálóként gályázik, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy szeret táncolni, origamizni (!!!) és játszani az emberekkel. Milyen játék? Activity? Azt mondjuk én is adom, de a Tabu se rossz. Elméletileg a Farm nem egy párosodós stratégiai játék, úgyhogy ez a képessége a művészi papírhajtogatással együtt röpülhet a kukába az egésznapos tollfosztás és csirkebelezés után. De ha csak kötelező jócsajnak kellett, akkor persze tök indokolt a jelenléte. Garantált viccfaktor lesz, ahogy a műkarmok alól igyekszik kirágni a tikszaros koszt.

Hanga Brigitta szerint a három gyerek egyedülállóként való nevelése felér egy komplett vidéki élettel, szóval egyáltalán nem parázott rá a Farmra, mert egy kád forró vízben áztatva a testét már vizionálta maga előtt a cudar egy körülményeket. 

Szegény Diószegi Diánát már a nagy hidegben sikerült lefotózni. Ettől lehet ilyen piros az orra, az adatlapja szerint festőművész(féle) lánynak. Nagyon fontos, hogy rendesen el van látva Karcagon háziállatokkal, plusz aki oviban tetszett neki, azt simán arcon nyalta. Így. 

A végtelenül szerény és kissé szellősen öltözött Szabó Márk Norbert szerint George Clooney elbújhat mögötte. A női nézőknek lehet, hogy ő lesz az egyik karakter, akire vígan csorgathatják a nyálukat, a pasi nézők meg majd rötyöghetnek azon, ahogy a modellként dolgozó Macsó Márton nem tud mit kezdeni a tükröződő felületekkel szegényesen felszerelt farmon. Elég erős az adatlapja.

  • Az zavarja, ha valaki jobban néz ki nála. De nyugi, szerencsére ez az embertípus nem létezik. (Elnézést, csak meghaltam a nevetéstől.)
  • Ja, és jobb lesz megjegyezni az arcát, mert 5 év múlva a médiában látja magát, meg a kifutón.

Egy tisztességesen megöregedett, 50 éves testépítőért se kell a szomszéd faluba menni, mert itt van Varga Sándor, aki csak a fokhagymaszagú embereket nem bírja. Emberünk számára nagyon fontos a szexualitás, mert imádja azt. 

Van a krúban egy nyugalmazott tűzoltó is, aki azért van, hogy kezelje a konfliktokat. A Való Világok történelmében is volt már ilyen figura, aki mindig mindent jobban tudott, és katonás rendet, fegyelmet akart. Lehet az ilyet szeretni, de a minek van kategóriát erősítik. Persze a vidéki klíma, a hegyi levegő lehet, hogy más hatással lesz a Farm játékosaira, mint a kupola alatt, cirka 120 négyzetméteres kégliben tartott VV-sekre az a nyomasztó bezártságérzet. 

  • Ő is szereti a szexualitást, viszont a jelleme mintha lázadna ez ellen, hisz a szép nők meg kajakra zavarba hozzák. Ezt írja az adatlapja.

Itt van egy volt X-faktoros is: Molnár Attila. 2013-ban is nagyon bírtam az énekes tehetségkutatóban, mert egy tök őszinte faszinak tűnt, ahogy egy kopott rövidnadrágban és egy mellkasig kigombolt, szerelempázsitot és az arany nyakláncot megvillantó kockás ingben elénekelte az Eddától az Egyedül bluest. Érdekes, most is az ő adatlapja a legjobb. 

Mennyire fontos számodra a szexualitás?   
A punci jó! :) 
Hol látod magad 5 év múlva?  
Műsorvezetőként, az "Az légy, aki valójában vagy" című műsorban.    

Van itt még egy jóhiszemű, rendes vidéki gyerek, Tokár Norbert; egy vérbeli nagyvárosi lány, aki szeret szerepelni, és a médiában akar elhelyezkedni, Trescher Henrietta; három gyereket maga mögött hagyva a Farmon akar bizonyítani zagyvai Dóra; egy egyszerű, de nagyszerű figura is erősíti a csapatot, a kaszkadőrként dolgozó Dániel Gergő; Szita-Győri Valentina Hajnalka nyerni jött, hogy a férjével majd a seggére verhess a 20 milliócskának; és egy sikeres, fiatal vállalkozónk is van, aki ugyan nem érzi magáénak a vidéki életet, de igyekszik mindenből kivenni a részét a Farmon, ő Vasvári Dani.

Az ő vidéki életüket nézhetjük március 21-től az Rtl Klubon. De jó lesz akkor élni. Addig már csak párat kell aludni.

Via: rtl.hu