Rihanna mostanában több külföldi divatlap címoldalán szerepel, és emiatt állandóan interjúkat ad. Ezekben eddig nem olyan sok érdekes volt, viszont az amerikai Vogue-nak jókat mondott.

Csak hogy a címben szereplő állítással kezdjük: ebben az esetben a 2014-es CFDA díjátadón viselt ruhájáról beszélt, és arról, miért nem viselt alatta láthatóan szinte semmit.

- Egyszerűen jobban tetszett így, hogy nem voltak alatta mindenféle csíkok. El tudod képzelni a CFDA-ruhát melltartóval? Inkább vágnám fel az ereimet. Amúgy is fel akartam, mert nem strasszos tangát viseltem alatta.
- Egy nem-strasszos tanga életed legnagyobb tévedése?
- A CFDA díjátadóra. Igen.

Azt ezek alapján kijelenthetjük, hogy az énekesnő elégedett az életével.

Egyszer már írtunk arról, hogy Rihanna egyre kevésbé énekesnőként, mint inkább egyfajta kreatív üzletasszonyként tevékeny az utóbbi években. Ez egyrészt azért van, mert régebben nagyjából évente adott ki lemezeket, most viszont több mint három évet kellett várni, amíg az ANTI megjelent. Erről Rihanna azt mondta, adni akart magának legalább egy évet, amikor tényleg olyan kreatív művészi munkát tud végezni, amilye akar. És megunta a sima popdalokat, inkább őszinte dalokat akart írni, úgy, ahogy alakul.

Valószínűleg nem az a fajta lemez, ami bekerült a top 40-be. De úgy éreztem, megdolgoztam azért, hogy ezt megengedhessem magamnak.

Azt is megjegyezte, hogy a lemez, az induló turné (jön a Szigetre!) és a rengeteg elfoglaltság mellett nincs párkapcsolata, és egyelőre nem is akar. De kanyarodjunk vissza a az elénekesnőietlenedéséhez - mert bár lemezeket nem adott ki az utóbbi években, viszont rettentően sok mindent csinált. Egyrészt megalapította saját kiadóját (a Universal Roc Nationje alatt), mert lejárt a szerződése a Def Jammel, majd kivásárolta az összes korábbi lemezét. Ezután kötött egy 25 millió dolláros szerződést a Samsunggal, és részesedést vett a Tidalben. Szóval zenésznél, előadónál jóval messzebb jutott. Eközben ügynökséget alapított (Fr8me) fodrászoknak és sminkmestereknek.

Ja, meg még szerepelt egy filmben (Valérian and the City of a Thousand Planets), és a Pumának tervez…

...és akit még ennél is több érdekel, az itt elolvashatja az egész cikket.