A szép emberek sem bírják sokáig egyedül, és általában hasonlóan szép embereket szoktak maguk mellé találni, hogy a továbbiakban együtt szépkedjenek. Hát valami ilyesmi történt a világ legszexibbnek kikiáltott orvosával, dr. Mikhail Varshavskival, vagyis Dr. Mike-kal, aki összejött Pia Wurtzbach-hal, vagyis a 2015-ös Miss Universe-szel.

Night shift time lets do it ****Hope everyone has a fun and safe #Friday night! #nyc ** #stayalertface *

A photo posted by Dr. Mike (@doctor.mike) on

Dr. Mike 2015 végén lett híres amiatt, hogy jól néz ki, Instagramon azóta már másfél millióan követik a másodéves rezidens és kutyájának mindennapjait.

Most meg aztán pláne követni fogják, hisz összejött a világ egyik legszebb nőjével, a Fülöp-szigeteki Pia Alonzo Wurtzbach-hal.

(Ő az a szépségkirálynő, akinek a fejére csak másodszorra került a korona, tévedésből ugyanis előtte Miss Kolumbiának adták.)

Már legalább egy hónapja pletykáltak arról, hogy Dr. Mike és Wurtzbach kavarnak, mivel Varshavski posztolt egy Wurtzbach-hal közös fotót Instagramjára.

De az, hogy ezek ketten a továbbiakban tényleg együtt szépkednek majd, azután lett csak biztos, hogy Miss Universe is posztolt egy Dr. Mike-kal közös fotót, közvetlenül azután, hogy azt írta Twitterére:

Nincs egy 'különleges valaki' az életemben. Ő a különleges valaki. Ő az első most.

A Daily Mail természetesen már most arról fantáziál, hogy Dr. Mike és Wurtzbach milyen gyerekeket fognak nemzeni, bár ők is megemlítik, hogy ehhez azért még elég korai fázisban van a két túl szép ember kapcsolata.