Az április 10-én induló Nagy Duett sajtótájékoztatóján nemcsak az derült ki, kik lesznek a zsűritagok és a párok, volt duzzogás is, amikor Majka a színpadra szólította Cinthya Dictatort. Majka olyan felkonffal nyitott, hogy Varga Viktor exe azonnal visszaszólt, hogy héj, nem kéne csesztetni.

Majka arra utalt, hogy Cinthya Dictator Varga Viktor volt barátnője, és ennyi. 

Való igaz, hogy először úgy találkoztunk vele először, hogy ő Varga Viktor extravagáns nője, és sokat drámáznak, de ma már fotósként szerepel a legtöbbet. Na, meg mondjuk az Ezek megőrültekben

Mindenkinek tudott adni egy normális titulust, de nekem nem. Évek óta ez ellen küzdök. Most már jó ideje megválogatom azt is, hogy milyen médiaszerepléseket vállalok, és azt gondolom, hogy azért, mert 23 éves koromban bekerültem az Édes Élet c. realitybe, ebből már kijöttem, sokkal többet bizonyítottam annál, hogy ezt emelje ki rólam.

– mondta a Velvetnek Cinthya Dictator, aki aztán kijelentette, hogy Majka igazából egy kisgyerek, aki meglehetősen furcsán barátkozik. 

Szerintem a Majka konkrétan olyan, mint az óvodában a kisfiúk. Azt gondolja, ha húzkodja a hajamat, az tök jó, folyton összebalhézok vele. 

Jó, azért nem kell akkora drámát vizionálni. Valószínűleg mindenki lassan feldolgozza a viccet. Vagy nem, és lehet tovább duzzogni.

Varga Viktorék egyébként már nagyon készülnek, nem veszekednek, show-ra kell tőlük számítani. Varga azt mondta a Velvetnek, hogy maximum azzal lehet gáz, ha a párja nem tanulja meg rendesen a szöveget.