Screen Shot 2016-03-24 at 19.56.34.png

Farm Dani négy nap után már bárkit megfektetne

MJ
2016.03.24. 20:08 Módosítva: 2016.03.24. 20:09

A tűzoltótól, aki a heti főnök, Dani kapta a kendőt, mert lusta. A kendő jelentősége ugyanaz, mint a Való világnál, aki kapja, az megy párbajozni. Vagyis az RTL új reality-je, a Farm még mindig tökéletesen ugyanolyan, mint a Való világ, csak büdösebb. És persze ugyanúgy ordibálnak benne egymással a játékosok már az első héten, és ugyanúgy nem lehet érteni belőle egy szót sem.

A Farm negyedik adásában mindösze annyi történt, hogy:
  • a játékosok elvesztettek egy kecskét, mert valamiért úgy gondolták, hogy ha nyitva hagyják az ajtót, nem fog rajta kimenni. De kiment. Ezután egy kötélre kötött almával csalogatták vissza a kecskét, aki ezek szerint közel olyan színvonalon mozog, mint a játékosok.
  • a terhessége miatt lelépő Tina helyett beköltözött a Farmra Vivien, akit Istenes Bence társkereső műsorában is láthattunk. 
  • Márk azonnal ráindult Vivienre, mert szőke.
  • Dani pedig, aki már első este megpróbálta becserkészni Laurát, úgy néz ki, kezdi feladni a dolgot, legalábbis azt kezdte el ecsetelni Cintiának, hogy ha nem tudja hamarosan lefektetni Laurát, akkor rámegy egy másik nőre, akit szerinte ketten is meg lehetne... – és ezt kisípolták.

 

És akkor szó szerinti idézet intelligens Danitól:

Szóval azt kéne izélni, hogy letisztálni a dolgot. Négy napja kerülgetem és nem adott még egy csókot sem. Ezt a hetet rászántam, a teljes hetemet, szóval ha ezek után izé, nem úgy alakulnak a dolgok, akkor izé van. Akkor rámegyek a Diára. Lehet, ketten is meg lehetne...

Ennyi volt a csütörtöki adás, és ha az előzetesből jól sejtem, a következő adásban láthatjuk egy klasszik kocsmai verekedés kezdetét is.