George Clooney vicces pasi, és előszeretettel szokta megtréfálni kollégáit. Brad Pitt pont ugyanilyen, ezért nem csoda, hogy szívatás-háborújuk hosszú évekre nyúlik vissza.

Az elmúlt években Clooney párszor bedobta a köztudatba, hogy valami nagyon durva dolgot tervez, ám ez terv még mindig csak formálódik.

Már legalább négy éve. Valószínűleg tényleg nagyon durva lesz.

Legutóbb az Adobe Summit digitális marketing konferencián jelezte, hogy ha összejön a szívatás, akkor az Brad Pitt karrierjébe kerülhet, írja a Vanity Fair.

Amíg izgatottan várjuk a fejleményeket, érdemes visszaidézni néhány, már beváltott fenyegetést, mindkét oldalról.

Amikor az Oceans' Eleven forgatásán dolgoztak, Pitt vásárolt egy Toyota Priust. Clooney szerzett egy maruhiánás matricát, 

Zsaruk, bekaphatjátok

felirattal,és Pitt autójának hátuljára ragasztotta titokban, csak hogy barátja garantáltan bajba kerüljön az utakon. Naná, hogy lemeszelték.

Nyilván Brad Pitt sem tétlenkedett, amikor a film második részét forgatták a Comói-tónál, ahol egyébként Clooney lakik, körbeküldött egy röplapot a helyi boltosoknak és vendéglősöknek, hogy Clooney azt kéri, mindenki Danny Oceannek szólítsa, és 

jó lenne ha nem bámulnának a szemébe.

A tréfa olyan jól sikerült, hogy  a helyi újság felháborodott cikket is közölt arról, milyen nagyképű seggfej a színész.

Clooney persze képes arra is, hogy egyszerre két sztárral szórakozzon.

Ilyen volt, amikor Pitt nevében elküldte Meryl Streepnek egy beszédtanár DVD-jét, amikor a színésznő Margaret Thatcher szerepére készült, azzal a hivatkozással, hogy neki is sokat segített a Trója forgatása előtt. Mint később kiderült, Streep sokáig nézett bután maga elé, és két évig teljesen biztos volt benne, hogy Brad Pitt szólt be neki.

Jó, lehet hogy egy kicsit nevetett is.

A legszemetebb dolgot azonban talán Matt Damonnal művelte Clooney, a Műkincsvadászok forgatásán. A két színész elhatározta, hogy kicsit formába lendülnek a szerepek kedvéért, ám Clooney titokban pár naponta, pár milliméterenként beszűkíttette Damon nadrágját, aki kétségbe esve tapasztalta, hogy a diéta és az edzés ellenére egyre jobban hízik.