Úgy néz ki, Kaley Cuoco bepasizott

mm
2016.03.30. 17:36

@normancook által közzétett fénykép,

Az Agymenők című sorozat jócsaja, Kaley Cuoco tavaly ősszel jelentette be, hogy közel két év házasság után válik a férjétől, Ryan Sweeting teniszezőtől. A válás óta eltelt időben főleg magával foglalkozott, a volt férjével teljesen megszakította a kapcsolatot, a közös fotókat törölte Instagramről és Facebookról is, és a magánéletét próbálta nem a nyilvánosság előtt élni. A hétvégén viszont olyan képet posztolt, ami mindent megváltoztathat. A fenti képről van szó, és igen az látható rajta, hogy a színésznő puskával a kezében céloz, miközben egy férfi megnyalja a homlokát. A férfiről az E! Online kitúrta, hogy a Cuocónál öt évvel fiatalabb, 25 éves Karl Cookról van szó.

Cook egy milliárdos üzletember, Scott Cook fia, és az E! Online szerint több mint logikus lenne, ha ő lenne Cuoco új párja. Az indok nagyon egyszerű: Cuoco nemrég vett egy lovat, Cook pedig szenvedélyes lovagló, versenyekre is jár. Együtt is voltak már versenyen, ahol Cuoco nézte ahogy Cook megnyeri a viadalt, és ezzel együtt 25000 dollárt.

Nem tudjuk, hogy ennyi elég-e egy kapcsolathoz, de valószínűleg napokon belül okosabbak leszünk. Cuoco egyébként alig egy hónapja még azt nyilatkozta, hogy nagyon szeretne újra szerelmes lenni, de egyelőre nem érzi úgy, hogy kész lenne egy új kapcsolatra.