A Bors információi szerint Vujity Tvrtko után a szintén Mokka műsorvezetőjeként dolgozó Kárász Róbertet is kirúgták a TV2-től.

Remélhetőleg nem április elsejei tréfa, mert annak egy kicsit erős lenne, tekintve a TV2 körül az elmúlt hónapokban történteket, ugyanis amióta Andy Vajnáé lett a csatorna, és mióta Szalai Vivien lett a hírigazgató, hatalmasa a mozgolódás a kereskedelmi csatorna körül.

A Mokka műsorvezetőjét, Vujity Tvrtkót február végén rúgták ki, helyére pedig  Szebeni Istvánt ültették be.  Később kiderült, hogy a Tényektől is  távozik Azurák Csaba , akinek helyét az  RTL-től átigazoló Gönczi Gábor  veszi át áprilistól, majd a TV2 közelményt adott ki, miszerint felélesztik a Napló c. műsort, aminek az élére Várkonyi Andreát teszik, aki így Azurákhoz hasonlóan szintén otthagyja a Tényeket. Az elmúlt egy hónapban pedig  többen is felálltak és maguktól hagyták ott a TV2-t, így például Friderikusz Sándor. És ezek csak az ismertebb nevek.

Update:

Kárász Róbert Facebook-oldalán is megerősítette a hírt:

A mai nappal lezárult egy korszakom a TV2-nél! 2008 szeptember 1-jén kezdődött! Iszonyatosan jó csapattal dolgoztam a Mokkában! Erre fogok gondolni! Végezetül egy idézet Jókai Annától:"talán igazuk van az optimistáknak, minden rossz szülhet valami jót" 

A Velvetnek végül a TV2 is megerősítette: Kárász Róbert közös megegyezéssel valóban otthagyja a csatornát.

A műsorvezető pár órával ezelőtt egyébként még a péntek reggeli Mokkát vezette élő adásban.

Újabb hírek:

A Comment:com információi szerint a mai nappal nem csak Kárász Róbert, de Dudás Ádám is távozik a TV2-től, 19 év után, szintén közös megegyezéssel, illetve Zöldhegyi Katalin, külpolitikai szerkesztő is.